Vesti

Nadia Popova, glavni direktor za prihode i potpredsednica prodaje i marketinga u EGT-u: „G2E nam pruža priliku da predstavimo inovacije koje smo dodali u naš portfelj tokom proteklih 12 meseci.“

10 Okt 2024

Uoči G2E Las Vegas, Nadia Popova, glavni direktor za prihode i potpredsednica prodaje i marketinga u EGT-u, ekskluzivno je razgovarala sa Yogonetom. U intervjuu govori o novim proizvodima koji će biti izloženi, otkriva glavne ciljeve kompanije za ovaj događaj i deli koje su glavne tendencije koje dobijaju na značaju u sektoru igara na sreću.

 

Kako počinje Global Gaming Expo (G2E) Las Vegas 2024, Euro Games Technology (EGT) predstavlja impresivan niz novih proizvoda za igre, usmerenih ka privlačenju kako igrača, tako i profesionalaca iz industrije. Među najvažnijim novitetima su multigame Bell Link 2, jackpot Bell Link Boost i dva nova džekpota s azijskom tematikom, koji pokazuju inovativan pristup EGT-a u angažovanju igrača i dizajnu igara.

 

U pripremi za događaj, Yogonet je razgovarao sa Nadiom Popovom, glavnim direktorom za prihode i potpredsednicom prodaje i marketinga u EGT-u, o ciljevima kompanije za G2E, novim proizvodima koji će biti prikazani i ključnim industrijskim trendovima koji oblikuju ovogodišnji sajam.

 

Koje nove proizvode i usluge kompanija predstavlja na ovogodišnjem G2E-u?

 

Među novitetima za koje očekujemo veliki uspeh na ovogodišnjem G2E-u u Las Vegasu su najnoviji dodatak našem bestseleru Bell Link – multigame Bell Link 2, kao i jackpot Bell Link Boost. Ova kombinacija brzo će osvojiti srca igrača, obogaćujući njihov izbor igara sa 10 fascinantnih slotova, od kojih je 5 potpuno novih.

 

Bell Link Boost sa svojih 6 naslova pruža uzbudljivo iskustvo, nudeći mnoštvo bonusa i zabave. Boost funkcija, koja povećava iznos najviših nivoa džekpota, dodatno će pojačati uzbuđenje tokom igre.

 

Takođe ćemo predstaviti dva nova azijska džekpota: Sheng Sheng Bu Xi, koji je prvi put prikazan pre nekoliko meseci, i Zhao Cai Shuang Yu, koji će debitovati u Las Vegasu.

 

Mix Supreme Green Selection i Mega Supreme Fruits Selection, deo najnovije serije Supreme Selection, dopuniće EGT-ov izbor novih proizvoda, prikazujući neke od najpopularnijih naslova iz portfolija kompanije.

 

Koji su glavni ciljevi kompanije na ovom događaju?

 

G2E Las Vegas je jedna od najvažnijih izložbi za nas. Jedan od najvećih benefita našeg učešća je prilika da se sretnemo sa mnogim profesionalcima iz industrije iz celog sveta i predstavimo im inovacije koje smo dodali u naš portfelj tokom proteklih 12 meseci. Na ovaj način održavamo bliske kontakte sa našim trenutnim partnerima, dok naši potencijalni novi klijenti mogu uživo isprobati naše proizvode i sami se uveriti u sve prednosti koje nudimo.

 

Koji su ključni trendovi u sektoru igara na sreću koji će, po vašem mišljenju, biti u centru pažnje na G2E-u?

 

Jedan od glavnih trendova u industriji igara svakako je primena veštačke inteligencije u novim proizvodima. Korišćenje AI omogućava programerima da prikupe dragocene informacije o preferencijama i ponašanju igrača, što im omogućava da kreiraju napredna rešenja koja pružaju personalizovanija i angažovanija iskustva.

 

Takođe, sve šira primena pripovedanja u kombinaciji sa vizuelno privlačnim temama igara, inovativnim mehanikama igranja i robusnim bezbednosnim merama nastavlja intenzivno da se razvija i igra veoma važnu ulogu u daljem unapređenju mogućnosti za igranje.

Slični Vesti

icon close
icon close