Vesti

AdmiralBet je unapredio svoje partnerstvo sa EGT Digital za Crnu Goru

08 Avg 2024

AdmiralBet već nudi slot naslove EGT Digital-a svojim crnogorskim korisnicima. Novi ugovor je sklopljen samo nekoliko meseci nakon što je operater dodao igre bugarskog provajdera na svoj srpski sajt. Sada posetioci AdmiralBet-a mogu uživati u fascinantnom svetu vrhunskih igara kao što su Bell Link, Clover Chance, High Cash i Single Progressive Jackpot, koji sadrže preko 100 slotova. Multiplayer igra xRide, koja omogućava igračima da u realnom vremenu prate rezultate drugih učesnika, takođe im je na raspolaganju da dodatno pojača uzbuđenje igračkog iskustva.

 

„Vođeni željom da našim klijentima sa različitih tržišta pružimo visokokvalitetan sadržaj, odlučili smo da predstavimo naslove bugarskog provajdera igračkoj publici u Crnoj Gori,” komentarisao je Stevan Papić, šef online operacija u AdmiralBet Crna Gora. „Dobri rezultati su došli vrlo brzo i periodično dodajemo nove predloge EGT Digital-a kako bismo održali visok nivo proizvoda koje naši korisnici uvek žele da pronađu na našem sajtu.“

 

Tsvetomira Drumeva, šef prodaje u EGT Digital, takođe je istakla važnost nedavne saradnje: „Visoko cenimo poverenje koje nam je AdmiralBet ukazao i veoma smo zahvalni što nam pružaju priliku da debitujemo u Crnoj Gori. Verujem da će odlični rezultati naših slot naslova ne samo ojačati naše partnerstvo sa operaterom, već će igrati ključnu ulogu u našem daljem širenju na lokalnom tržištu.”

Slični Vesti

icon close
icon close