Vesti

Georgi Mihajlov, zamenik generalnog direktora EGT Digital, za magazin Digital First: „Mi smo eksperti za iGaming tehnologije koji osnažuju operatere i unapređuju iskustva igrača širom sveta.”

19 Sept 2024

U intervjuu za magazin Digital First, gospodin Georgi Mihajlov, zamenik generalnog direktora EGT Digital, otkriva čemu se može pripisati ogroman uspeh kompanije i zašto je trenutno jedan od najpoželjnijih developera i dobavljača iGaming rešenja. Takođe govori o ulozi tehnoloških inovacija koje je EGT Digital uveo na tržištu igara na sreću i njihovom doprinosu razvoju industrije, ističe strategije koje kompanija primenjuje kako bi kontinuirano unapređivala i proširivala svoj portfolio proizvoda, kao i osvetljava viziju i strateške ciljeve za budućnost.

 

EGT Digital je brzo rastući igrač u industriji digitalnih igara, koji nudi širok spektar gaming rešenja. Od instant i slot igara do njihove inovativne „all-in-one” platforme za klađenje, X-Nave, kompanija oprema operatere tehnologijom koja im je potrebna za uspeh u konkurentnom online poslovnom okruženju.

 

Osnovana pre samo nekoliko godina, EGT Digital je brzo stekla prepoznatljivost, postajući preferirani partner za iGaming provajdere. Njihovi proizvodi su sada prisutni na više od 50 tržišta širom sveta, a taj broj konstantno raste. Oslanjajući se na bogato iskustvo i jaku reputaciju Euro Games Technology (EGT), kompanija je posvećena isporučivanju visokokvalitetnih iGaming proizvoda, obogaćujući svoju raznoliku i stalno evoluirajuću ponudu za gaming industriju.

 

Pokrivajući sve vertikale online igara—Sportsko klađenje, Slot , Lutrijske igre, Platni gateway i Omnichannel solutions —EGT Digital je posvećen širenju svoje ponude. Uključivanjem stručnosti EGT-a i dokazanih mehanizama igara, osiguravaju besprekorno i angažujuće korisničko iskustvo.

 

Sedište kompanije u Bugarskoj igra ključnu ulogu u njenom poslovanju. „Biti bazirani u Bugarskoj daje nam značajnu prednost,“ kaže Georgi Mihajlov, zamenik generalnog direktora EGT Digital. „Imamo pristup vrhunskim talentima, a naša strateška pozicija omogućava nam da s preciznošću nadgledamo operacije.”

 

Pionirske inovacije u iGaming industriji

 

U samo nekoliko godina, EGT Digital je uveo brojne tehnološke inovacije koje su značajno uticale na iGaming industriju. Razvijanjem naprednih mehanizama za igre, analitike vođene veštačkom inteligencijom i snažnih bezbednosnih mera, kompanija je ne samo unapredila iskustvo igrača, već i poboljšala operativnu efikasnost širom tržišta online igara.

 

Ove inovacije su jedan od glavnih razloga zašto mnogi operateri biraju proizvode EGT Digital-a. „Fokusirali smo se na stvaranje rešenja koja zaista prave razliku“ kaže Mihajlov. „Naši napreci su ojačali našu poziciju kao ključnog igrača u industriji.“

 

U srcu ovih ponuda je X-Nave iGaming platforma, koja se ističe svojim modularnim i prilagodljivim pristupom. Ova platforma besprekorno integriše razne gaming proizvode i usluge, osiguravajući glatko poslovanje i veću angažovanost igrača.

 

Platforma X-Nave uključuje četiri glavna modula: CRM Engine, Sport Product, Gaming Aggregator i Payment Gateway. Svaki modul može funkcionisati kao deo celovitog rešenja ili nezavisno, omogućavajući integraciju sa razvojem trećih strana. Ova fleksibilnost osigurava da operateri mogu dobiti sve što im je potrebno za svoje poslovanje iz jednog izvora, prilagođeno njihovim specifičnim potrebama.

 

Osnaživanje operatera rešenjima zasnovanim na podacima

 

EGT Digital ne pruža samo gaming rešenja—oni osnažuju operatere naprednim alatima za poslovnu inteligenciju i rešenjima za automatizaciju procesa. Ovi alati omogućavaju operaterima da optimizuju svoje poslovanje koristeći uvide zasnovane na podacima i efikasne tokove rada, dajući im značajnu prednost u odnosu na konkurenciju.

 

Kako bi pratili brze promene u iGaming industriji, EGT Digital koristi različite alate i strategije za prikupljanje ključnih informacija. Među najvažnijima su kontinuirano istraživanje tržišta i analiza povratnih informacija korisnika. „Podaci koje prikupljamo putem ovih metoda su neprocenjivi,“ kaže Mihajlov. „Oni pokreću inovacije proizvoda koje nam omogućavaju da stalno unapređujemo i proširujemo naš portfolio, osiguravajući da ispunimo rastuće zahteve sektora.“

 

Povratne informacije korisnika se prikupljaju putem različitih kanala, uključujući direktne ankete i analizu ponašanja korisnika. Ove povratne informacije pružaju dragocene uvide i ideje o tome kako unaprediti postojeće proizvode i razviti nove funkcije, sve s ciljem poboljšanja ukupnog zadovoljstva korisnika. EGT Digital takođe osigurava konkurentnost svojih proizvoda pridržavajući se strogih regulatornih standarda i kontinuiranim ažuriranjem svojih platformi kako bi ispunili sve veće pravne zahteve na različitim tržištima na kojima posluje.

 

Inovacija kao srž uspeha EGT Digital-a

 

U brzom svetu iGaming industrije, sposobnost kreiranja inovativnih rešenja je ključna. Za EGT Digital, inovacija nije samo strategija—ona je suština rasta i uspeha kompanije. Kako Mihajlov kaže: „Naš opstanak u ovoj dinamičnoj industriji u velikoj meri zavisi od naše sposobnosti da inoviramo.“

 

Kako bi ostali ispred industrijskih trendova, EGT Digital značajno ulaže u istraživanje i razvoj. Pažljivim ispitivanjem trenutnih trendova i prihvatanjem novih tehnologija, kompanija osigurava da su njena rešenja uvek na vrhuncu tehnološkog razvoja. „Inovacija je u srži svega što radimo,“ kaže Mihajlov. „To je način na koji ostajemo ispred u konkurentnom tržištu.“

 

Kao deo brzo rastuće globalne kompanije, EGT Digital koristi zajedničke resurse i uvide iz industrije, što u velikoj meri poboljšava njihove operativne kapacitete. Ovo saradničko okruženje omogućava kompaniji da iskoristi prednosti šire mreže, dok se fokusira na svoje jedinstvene inovacije.

 

Gledajući unapred, EGT Digital je posvećen širenju svog globalnog prisustva i razvoju novih tehnologija za igre. Vizija kompanije za budućnost uključuje unapređenje ponude proizvoda kako bi se održala i ojačala vodeća pozicija na online gaming tržištu. Predstojeće inicijative će se fokusirati na dalja poboljšanja platforme i istraživanje novih tržišnih prilika, osiguravajući da EGT Digital ostane na čelu industrije.

 

Za više informacija: https://egt-digital.com/

Slični Vesti

icon close
icon close