Vesti

EGT Digital će ostaviti dugotrajan i pozitivan utisak na G2E Las Vegas 2024

07 Okt 2024

EGT Digital će predstaviti svoj impresivan iGaming portfolio na ovogodišnjoj G2E Las Vegas izložbi. Zajedno sa Euro Games Technology, kompanija će prikazati svoje najnovije inovacije i najbolje proizvode na štandovima 2452 i 3352.

 

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa četiri najprodavanija džekpot sistema: Bell Link, High Cash, Clover Chance i Single Progressive Jackpot, uključujući više od 100 naslova sa različitim temama. Među njima će se istaknuti najnoviji slot u EGT Digital portfoliju, Senor Muerto. Inspirisan praznikom Dia de los Muertos, najnoviji dodatak Clover Chance vodi igrače u svet misterije i živopisnih proslava, gde će Toppling Reels funkcija sa multiplejer-om doneti dodatno uzbuđenje u igri.

 

EGT Digital-ova „sve-u-jednom“ platforma za igre na sreću, X-Nave, takođe će biti predstavljena kako bi se pokazalo kako može pomoći operaterima da izgrade i održavaju uspešan online biznis. Njeni glavni moduli: CRM Engine, Sport Product, Gaming Aggregator i Payment Gateway, mogu biti deo celokupnog rešenja ili funkcionisati nezavisno, jer omogućavaju integraciju sa rešenjima drugih proizvođača.

 

CRM Engine platforme X-Nave prikazaće brojne nove mogućnosti za takmičenja, uključujući različite igre i turnire, koje će dodatno obogatiti sposobnosti sajtova za igre na sreću da ponude atraktivnije opcije svojim korisnicima. Operateri će takođe moći da vrše detaljniju segmentaciju igrača i imaće na raspolaganju AI/ML chatbot i novi AI/ML modul, koji omogućava izbor slot igara na osnovu ponašanja posetilaca.

 

Glavni akcenat na EGT Digital-ovom Sports Product-u na izložbi biće nova prilagodljiva stranica za turnire, koja ima za cilj da poboljša angažovanje korisnika i pojednostavi navigaciju. Zahvaljujući njoj, igrači će moći lako da pristupe relevantnim informacijama i postavljaju opklade. Stranica je podeljena na različite kartice: Lobby, Matches, Boosted, Outrights, Bet Feed, Teams, Groups, Brackets, Promotions i Quiz. Na ovaj način, igrači će uživati u personalizovanijem i zanimljivijem iskustvu igara na sreću.

 

Gaming Aggregator će prikazati svoj opsežan portfolio, koji trenutno sadrži više od 12.000 naslova, uključujući slotove, igre uživo, stolne igre, bingo, lutriju, poker, TV igre i igre zasnovane na veštinama, od preko 110 popularnih provajdera. Operateri će takođe moći da saznaju više o novom vidzet-u za rang-liste.

 

Payment Gateway platforme X-Nave predstaviće svoj širok spektar metoda plaćanja, uključujući Open Banking. Gosti će takođe imati priliku da se upoznaju sa funkcijom Quick Deposit – malim blagajnikom koji se može otvoriti direktno iz slot igara, bez potrebe da igrači napuštaju igru kako bi ga iskoristili.

 

Tsvetomira Drumeva, šef prodaje u EGT Digital-u, komentarisala je: „Uzbuđeni smo što učestvujemo na G2E Las Vegas još jednu godinu za redom. Pažljivo smo se pripremili za događaj i dočekaćemo naše goste sa atraktivnim izborom proizvoda za koje sam sigurna da će izazvati veliko interesovanje. Radujemo se susretu sa našim trenutnim i potencijalnim novim klijentima od 8. do 10. oktobra.“

Slični Vesti

icon close
icon close