Vesti

„EGT je spreman za još jedan nezaboravan sajam Entertainment Arena Expo.“

03 Sept 2024

EGT će ponovo učestvovati na sajmu Entertainment Arena Expo 2024, koji će okupiti operatore slot klubova, igrače i stručnjake iz industrije sa Balkana od 3. do 5. septembra. Posebna selekcija, koja sadrži najnovije proizvode kompanije, zajedno sa najuspešnijim rešenjima iz njenog portfolija, biće dostupna gostima na štandu 308.

 

Među glavnim atrakcijama na EGT-ovom izložbenom prostoru biće apsolutni bestseler džekpot Bell Link, koji će predstaviti svoj novi paket igara Bell Link 2, sa 10 naslova, od kojih je 5 potpuno novih. Ovaj miks je debitovao pre nekoliko meseci i dobio je veoma pozitivne povratne informacije.

 

Takođe će biti izložena još dva proizvoda, koji su se nedavno pridružili EGT-ovoj porodici džekpotova. Bell Link Boost će pokazati kako njegovih 6 igara može svaki trenutak pretvoriti u priliku za veliku pobedu. Boost funkcija će pojačati iznos najviših nivoa Major i Grand, koji će biti kombinovani sa odgovarajućim nivoima Gods & Kings Link-a kako bi se obezbedilo još uzbudljivije iskustvo igranja.

 

Azijski tematski Sheng Sheng Bu Xi odvešće igrače tamo gde rast nema granica. Ovo džekpot rešenje će ponuditi iskustvo sa specijalnim simbolima, koji pokreću jedinstvene bonus funkcije. Pored toga, igrači će moći da osvoje džekpot kombinaciju, što će dodatno povećati njihove šanse za pobedu.

 

Raznolikost džekpotova biće upotpunjena Supreme Combo Link-om sa 4 nivoa, koji će otkriti svojih sedam tipova bonusa, spremnih da nagrade najhrabrije istraživače njegovog drevnog sveta.

 

Pored dobro poznatih mikseva General Series, EGT će predstaviti potpuno novu seriju Supreme. Prvi članovi ove serije,Supreme Green Selection i Mega Supreme Fruits Selection, biće predstavljeni u slot mašinama General Serije, prikazujući neke od najpopularnijih naslova iz portfolija kompanije.

 

EGT će takođe predstaviti svoje ETG proizvode. Među njima će se izdvojiti potpuno novi RK6C rulet. Sa elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama, gostima će ponuditi udobna igračka mesta, dinamično LED osvetljenje i privlačne zvučne efekte. Igrači će takođe ceniti brojne opcije za konfiguraciju tastature, američki rulet i opciju povezivanja sa drugim uređajima koji poboljšavaju celokupno iskustvo

 

Takođe će biti izloženi popularni S32, G 27 T i G 32 T terminali. Oni nude atraktivan dizajn, brojne ergonomske karakteristike i veliku fleksibilnost, omogućavajući različite konfiguracije sa drugim uređajima. Terminali će otkriti zadivljujući svet najnovijih Supreme Series multigame-ova, kao i Power Series mikseva i Jackpot Cards.

 

Sistem za upravljanje slot klubovima Spider će demonstrirati svojih 15 modula koji čine upravljanje svakodnevnim kazino aktivnostima lakšim i efikasnijim.

 

EGT Digital će prikazati širok spektar iGaming rešenja, uključujući instant i slot igre, kao i interno razvijenu „sve-u-jednom“ platformu za klađenje X-Nave sa svoja 4 glavna modula, pružajući operatorima tehnologiju i alate potrebne za izgradnju uspešnog online poslovanja.

Slični Vesti

icon close
icon close