Vesti

„Bell Link” & „Gods & Kings Link” United Jackpot su uspešno debitovali u Nemačkoj

30 Avg 2024

EGT-ov „Bell Link’’ i „God’s & Kings Link’’ United Jackpot debitovali su sa velikim uspehom u Nemačkoj. Krajem maja su po prvi put instalirani u Bremen i Bremerhaven slot klubovima i od tada pokazuju odlične performanse, postajući jedni od neprikoslovenih favorita posetiocima oba slot kluba.

 

Bell Link and Gods & Kings Link United Jackpot su trenutno dostupni u G 50 J2 Up slot aparatu iz General serije aparata. Gods & Kins Link Bell Link imaju 4 nivoa džekpota: Minor i Mini koji su fiksni za svaku mašinu i Grand i Major koji su progresivni i mogu se dobiti sa svakom opkladom na bilo koju igru. Grand i Major su uobičajeni za ova dva džekpota, čime se igračima pružaju još veće mogućnosti za velike dobitke.

 

Veoma smo ponosni na prvu instalaciju Bell Link” i „Gods & Kings Link” United Jackpot i na našem tržištu.” – podelila je Emilia Tomachinska, generalni direktor E-Systems GmbH, EGT distributor za nemačko govorno područije u Evropi. Želeli bi smo da izrazimo našu zahvalnost operateru sa kojim sarađujemo u plodnom partnerstvu više od 10 godina, što nam je pružio priliku da prikažemo ogroman potencijal ovog proizvoda. Radujemo se što ćemo još više proširiti koncept United Jackpot uz dodatke Bell Link 2 i Bell Link Boost!” – dadala je.

 

Peter Schneider, generalni direktor Bremen i Bremerhaven slot klubova, takođe je dao pozitivnu ocenu za nove intalacije: Zbog njihovih jakih multiigara, EGT smo uvek gledali kao jednog od 3 naša najbolja dobavljača. Testirali smo druge koncepte džekpota iz njihovog portfelja koji su dali dobre rezultate, ali pošto su novi Bell Link” i Gods & Kings Link” United Jackpot stigli kod nas u maju ove godine, zaista možemo da kažemo da su premašili sva naša očekivanja. Ne mislimo da je previše rano da kažemo da je Bell Link” najbolji proizvod koji je EGT ikada napravio, što samo učvršćuje poziciju EGT-a u naša top 3 dobavljača i nadamo se da će još proizvoda ovog bugarskog proizvođača stići kod nas!

Slični Vesti

icon close
icon close