Vesti

EGT Digital će predstaviti svoja visoko napredna gaming rešenja na SBC Samitu u Lisabonu 2024. godine

20 Sept 2024

EGT Digital je spreman da otkrije ogroman potencijal svojih proizvoda na SBC Samitu, koji će se održati od 24. do 26. septembra u portugalskoj prestonici. Štand kompanije A100 postaće mesto okupljanja operatera, igrača i industrijskih stručnjaka, a prema rečima gospođe Tsvetomire Drumeve, direktorke prodaje u EGT Digital, „biće jedno od najposećenijih mesta tokom događaja.”

 

Kompanija će posetiocima predstaviti svoj uzbudljiv portfolio slot rešenja, u kojem su trenutno 4 popularna džekpota: Bell Link, High Cash, Clover Chance i Single Progressive Jackpot, kao i više od 100 naslova različitih tema. Među njima će se posebno istaknuti prva instant igra u Clover Chance-u – Burning Hot Instant. Kreirana u duhu klasičnih instant igara i inspirisana istoimenom slot serijom EGT Digital-a, najnoviji dodatak najprodavanijem džekpotu privući će pažnju igrača brojnim trenutnim nagradama i šansom da osvoje neki od nivoa misterioznog džekpota.

 

Posetioci će moći da saznaju više i o iGaming platformi X-Nave. Ona će predstaviti svoja 4 glavna modula: Sport Product, CRM Engine, Gaming Aggregator i Payment Gateway, od kojih svaki može biti deo celokupnog rešenja ili funkcionisati samostalno, jer omogućavaju integraciju sa razvojem trećih strana.

 

Sport Product platforme X-Nave predstaviće svoju najnoviju inovaciju: novu prilagodljivu stranicu za turnire, koja ima za cilj da obogati angažovanje korisnika i pojednostavi navigaciju. Zahvaljujući njoj, korisnici će imati priliku da jednostavno pristupe relevantnim informacijama i postave opklade. Stranica je podeljena na različite kartice kako bi korisnici dobili sve potrebne podatke: Lobi, Mečevi, Boosted, Outrights, Feed opklada, Timovi, Grupe, Brackets, Promocije i Kviz. Ovo garantuje personalizovanije i angažujuće iskustvo opklade.

 

CRM Engine EGT Digital-a demonstriraće mnoge nove mogućnosti takmičenja među igračima, uključujući razne igre i turnire, kao i pad nagrada kod svih provajdera na nivou platforme. Operateri će imati više opcija za detaljniju segmentaciju igrača, kao i AI/ML chatbot i novi AI/ML modul za slot igre, koji će se birati na osnovu ponašanja posetilaca.

 

Gaming Aggregator predstaviće svoje obogaćeno portfolio, koje trenutno sadrži više od 12.000 naslova, uključujući slotove, igre uživo, stolne igre, bingo, lutriju, poker, TV igre i igre zasnovane na veštinama, od preko 110 popularnih provajdera. Raznovrsnost slot vidžeta dostupnih operaterima sada je dopunjena vidžetom za rang liste, koji će takođe biti dostupan posetiocima.

 

Payment Gateway platforme X-Nave predstaviće svoj širok spektar metoda plaćanja, koje sada uključuju i Open Banking. Gosti će takođe saznati više o funkciji Quick Deposit – maloj blagajni koja se može otvoriti direktno iz slot igara, tj. igrači ne moraju da napuste igru da bi je iskoristili.

 

„Uvek nam je zadovoljstvo da učestvujemo na SBC Samitu“, zaključila je gospođa Drumeva. „Ovo je jedan od najvećih događaja u digitalnoj industriji, gde imamo priliku da saznamo najnovije trendove u svetu iGaming-a, a istovremeno se sastajemo sa našim vrednim, trenutnim i budućim klijentima i pokazujemo im kako možemo da unapredimo rezultate njihovog poslovanja.”

najnovije vesti

Georgi Mihajlov, zamenik generalnog direktora EGT Digital, za magazin Digital First: „Mi smo eksperti za iGaming tehnologije koji osnažuju operatere i unapređuju iskustva igrača širom sveta.”

19 Sept 2024

U intervjuu za magazin Digital First, gospodin Georgi Mihajlov, zamenik generalnog direktora EGT Digital, otkriva čemu se može pripisati ogroman uspeh kompanije i zašto je trenutno jedan od najpoželjnijih developera i dobavljača iGaming rešenja. Takođe govori o ulozi tehnoloških inovacija koje je EGT Digital uveo na tržištu igara na sreću i njihovom doprinosu razvoju industrije, ističe strategije koje kompanija primenjuje kako bi kontinuirano unapređivala i proširivala svoj portfolio proizvoda, kao i osvetljava viziju i strateške ciljeve za budućnost.

 

EGT Digital je brzo rastući igrač u industriji digitalnih igara, koji nudi širok spektar gaming rešenja. Od instant i slot igara do njihove inovativne „all-in-one” platforme za klađenje, X-Nave, kompanija oprema operatere tehnologijom koja im je potrebna za uspeh u konkurentnom online poslovnom okruženju.

 

Osnovana pre samo nekoliko godina, EGT Digital je brzo stekla prepoznatljivost, postajući preferirani partner za iGaming provajdere. Njihovi proizvodi su sada prisutni na više od 50 tržišta širom sveta, a taj broj konstantno raste. Oslanjajući se na bogato iskustvo i jaku reputaciju Euro Games Technology (EGT), kompanija je posvećena isporučivanju visokokvalitetnih iGaming proizvoda, obogaćujući svoju raznoliku i stalno evoluirajuću ponudu za gaming industriju.

 

Pokrivajući sve vertikale online igara—Sportsko klađenje, Slot , Lutrijske igre, Platni gateway i Omnichannel solutions —EGT Digital je posvećen širenju svoje ponude. Uključivanjem stručnosti EGT-a i dokazanih mehanizama igara, osiguravaju besprekorno i angažujuće korisničko iskustvo.

 

Sedište kompanije u Bugarskoj igra ključnu ulogu u njenom poslovanju. „Biti bazirani u Bugarskoj daje nam značajnu prednost,“ kaže Georgi Mihajlov, zamenik generalnog direktora EGT Digital. „Imamo pristup vrhunskim talentima, a naša strateška pozicija omogućava nam da s preciznošću nadgledamo operacije.”

 

Pionirske inovacije u iGaming industriji

 

U samo nekoliko godina, EGT Digital je uveo brojne tehnološke inovacije koje su značajno uticale na iGaming industriju. Razvijanjem naprednih mehanizama za igre, analitike vođene veštačkom inteligencijom i snažnih bezbednosnih mera, kompanija je ne samo unapredila iskustvo igrača, već i poboljšala operativnu efikasnost širom tržišta online igara.

 

Ove inovacije su jedan od glavnih razloga zašto mnogi operateri biraju proizvode EGT Digital-a. „Fokusirali smo se na stvaranje rešenja koja zaista prave razliku“ kaže Mihajlov. „Naši napreci su ojačali našu poziciju kao ključnog igrača u industriji.“

 

U srcu ovih ponuda je X-Nave iGaming platforma, koja se ističe svojim modularnim i prilagodljivim pristupom. Ova platforma besprekorno integriše razne gaming proizvode i usluge, osiguravajući glatko poslovanje i veću angažovanost igrača.

 

Platforma X-Nave uključuje četiri glavna modula: CRM Engine, Sport Product, Gaming Aggregator i Payment Gateway. Svaki modul može funkcionisati kao deo celovitog rešenja ili nezavisno, omogućavajući integraciju sa razvojem trećih strana. Ova fleksibilnost osigurava da operateri mogu dobiti sve što im je potrebno za svoje poslovanje iz jednog izvora, prilagođeno njihovim specifičnim potrebama.

 

Osnaživanje operatera rešenjima zasnovanim na podacima

 

EGT Digital ne pruža samo gaming rešenja—oni osnažuju operatere naprednim alatima za poslovnu inteligenciju i rešenjima za automatizaciju procesa. Ovi alati omogućavaju operaterima da optimizuju svoje poslovanje koristeći uvide zasnovane na podacima i efikasne tokove rada, dajući im značajnu prednost u odnosu na konkurenciju.

 

Kako bi pratili brze promene u iGaming industriji, EGT Digital koristi različite alate i strategije za prikupljanje ključnih informacija. Među najvažnijima su kontinuirano istraživanje tržišta i analiza povratnih informacija korisnika. „Podaci koje prikupljamo putem ovih metoda su neprocenjivi,“ kaže Mihajlov. „Oni pokreću inovacije proizvoda koje nam omogućavaju da stalno unapređujemo i proširujemo naš portfolio, osiguravajući da ispunimo rastuće zahteve sektora.“

 

Povratne informacije korisnika se prikupljaju putem različitih kanala, uključujući direktne ankete i analizu ponašanja korisnika. Ove povratne informacije pružaju dragocene uvide i ideje o tome kako unaprediti postojeće proizvode i razviti nove funkcije, sve s ciljem poboljšanja ukupnog zadovoljstva korisnika. EGT Digital takođe osigurava konkurentnost svojih proizvoda pridržavajući se strogih regulatornih standarda i kontinuiranim ažuriranjem svojih platformi kako bi ispunili sve veće pravne zahteve na različitim tržištima na kojima posluje.

 

Inovacija kao srž uspeha EGT Digital-a

 

U brzom svetu iGaming industrije, sposobnost kreiranja inovativnih rešenja je ključna. Za EGT Digital, inovacija nije samo strategija—ona je suština rasta i uspeha kompanije. Kako Mihajlov kaže: „Naš opstanak u ovoj dinamičnoj industriji u velikoj meri zavisi od naše sposobnosti da inoviramo.“

 

Kako bi ostali ispred industrijskih trendova, EGT Digital značajno ulaže u istraživanje i razvoj. Pažljivim ispitivanjem trenutnih trendova i prihvatanjem novih tehnologija, kompanija osigurava da su njena rešenja uvek na vrhuncu tehnološkog razvoja. „Inovacija je u srži svega što radimo,“ kaže Mihajlov. „To je način na koji ostajemo ispred u konkurentnom tržištu.“

 

Kao deo brzo rastuće globalne kompanije, EGT Digital koristi zajedničke resurse i uvide iz industrije, što u velikoj meri poboljšava njihove operativne kapacitete. Ovo saradničko okruženje omogućava kompaniji da iskoristi prednosti šire mreže, dok se fokusira na svoje jedinstvene inovacije.

 

Gledajući unapred, EGT Digital je posvećen širenju svog globalnog prisustva i razvoju novih tehnologija za igre. Vizija kompanije za budućnost uključuje unapređenje ponude proizvoda kako bi se održala i ojačala vodeća pozicija na online gaming tržištu. Predstojeće inicijative će se fokusirati na dalja poboljšanja platforme i istraživanje novih tržišnih prilika, osiguravajući da EGT Digital ostane na čelu industrije.

 

Za više informacija: https://egt-digital.com/

„EGT-ov bestseller Bell Link sa još jednim velikim uspehom: Njegova zvona sada zvone na češkom tržištu.”

16 Sept 2024

„EGT-ov bestseler džekpot Bell Link je stigao u Češku Republiku. Istaknuti lokalni operater Palasino Group a.s. instalirao je ovaj proizvod u svojim igraonicama Palasino Excalibur City, Wullowitz i Furth im Wald, koje se nalaze blizu granice sa Austrijom i Nemačkom.

 

„Veoma smo srećni što je Palasino Group a.s. prvi operater u Češkoj koji je svojim klijentima predstavio EGT-ov najprodavaniji Bell Link, “ komentarisao je Ivan Grigorov, regionalni menadžer EGT-a za Češku Republiku. „Saradnja sa njima traje od samog početka, od osnivanja naše kancelarije u zemlji pre 5 godina, i ponosno mogu reći da se naše partnerstvo konstantno razvija, donoseći puno koristi za obe strane. Verujem da će Bell Link ispuniti očekivanja operatera i da će vrlo brzo postati omiljeni među igračima u sva tri slot kluba. “

 

Bell Link, koji se nalazi u G 27-27 St slot mašinama iz General serije EGT-a, sada omogućava korisnicima u ova tri objekta da okušaju sreću sa 10 uzbudljivih naslova iz multigame Bell Link 1. Džekpot ima 4 nivoa: Minor i Mini, koji su fiksni, i progresivni Grand i Major, a svi se aktiviraju različitim zvonima u bojama. Bell Link uključuje Bell Link bonus igru i Reels Boost mod, koji dodatno obogaćuju iskustvo igranja i daju dodatne nagrade srećnicima.

 

Marek Sedlaček, direktor slot kluba Palasino Group a.s., takođe je podelio svoja pozitivna očekivanja u vezi sa nedavnom instalacijom: „Veoma smo zadovoljni performansama i pouzdanošću EGT-ove opreme za igre na sreću, kao i svim uslugama koje nam kompanija pruža. Svi njihovi proizvodi koje smo do sada testirali pokazali su izvanredne rezultate. Uveren sam da dodavanjem Bell Link-a našoj ponudi pružamo našim klijentima odličan proizvod za igru koji će ih stalno vraćati u naše slot klubove. “

EGT Digital nastavlja da niže uspehe u Grčkoj

06 Sept 2024

Slot sadržaj kompanije EGT Digital je već dostupan na još jednom istaknutom grčkom sajtu za igu na sreću. Posetioci Novibeta sada mogu okušati sreću sa širokim spektrom fascinantnih slot igara i džekpotova bugarskog provajdera, koji uživaju veliku popularnost na mnogim tržištima širom sveta.

 

Foteini Matthaiou, direktor proizvoda za slot i CRM-a u Novibetu, izjavila je: „Kao vodeći online slot operater, posvećeni smo pružanju najboljih iskustava igranja našim korisnicima. Zato smo se udružili sa EGT Digital-om, izuzetnim provajderom poznatim po svom privlačnom dizajnu, raznovrsnim temama, uzbudljivim bonusima i impresivnoj igri. Njihove slot igre su brzo postale omiljene među našim igračima, i uzbuđeni smo što ćemo nastaviti da širimo našu ponudu sa najnovijim izdanjima EGT Digital-a u bliskoj budućnosti. “

 

Tsvetomira Drumeva, direktor prodaje u EGT Digital-u, takođe je podelila svoja očekivanja u vezi sa partnerstvom sa Novibet-om: „Veoma smo srećni što je popularni operater kao što je Novibet odlučio da obogati svoj portfolio našim igrama. Verujem da je ovo samo početak uspešne saradnje koja će doprineti jačanju njihovih pozicija na grčkom tržištu i otvaranju puta ka drugim ključnim igračima u zemlji. “

icon close
icon close