News

Nadia Popova, Glavni direktor za prihod i potpredsednik za prodaju i marketing u kompaniji EGT: “EGT i EGT Digital će predstaviti dobro uspostavljene vrhunske izvođače zajedno sa svojim najnovijim razvojima na G2E.”

03 Oct 2023

“Kompanije EGT i EGT Digital će predstaviti dobro uspostavljene vrhunske izvođače zajedno sa svojim najnovijim razvojima na G2E“, kaže gospođa Nadia Popova, glavna direktorka za prihod i potpredsednica za prodaju i marketing u kompaniji EGT, u intervjuu za Yogonet.

 

Ona nam daje uvid u proizvode kompanija EGT i EGT Digital za ovaj sajam, govori o velikom značaju nominacije kompanije EGT na ovogodišnjem izdanju GGA takmičenja, najnovijim nadogradnjama i funkcijama X-Nave platforme, kao i o tržištima od strateškog značaja za obe kompanije.

 

Odgovore na ova i još pitanja možete pronaći ovde.

 

Bugarski provajder igara Euro Games Technology (EGT) i njegova podružnica za iGaming, EGT Digital, prisustvovaće ovogodišnjem iščekivanom događaju G2E Las Vegas, zakazanom od 10. do 12. oktobra. Pre događaja, glavna direktorka za prihod i potpredsednica za prodaju i marketing kompanije, Nadia Popova, dala je ekskluzivan intervju za Yogonet o tome šta se može očekivati od poslovanja na ovom velikom sajmu.

 

U intervjuu, Popova nam daje uvid u to šta će EGT i EGT Digital predstaviti ove godine, diskutuje o portfoliju proizvoda kompanije za lokalnu publiku, i o njihovoj nominaciji za ovogodišnji GGA Las Vegas. Takođe deli informacije o jackpot rešenjima koja će EGT predstaviti na događaju, i mnogo više.

 

Možete li nam pružiti pregled prisustva i angažovanja EGT i EGT Digital na ovogodišnjem G2E?

Na ovogodišnjem izdanju G2E Las Vegas, EGT i EGT Digital će predstaviti selekciju proizvoda koja sadrži dobro establirane vrhunske izvođače zajedno sa najnovijim visoko potencijalnim razvojima.

EGT će prvi put predstaviti svoja najnovija jackpot rešenja Gods & Kings Link, Supreme Combo Link i Ultra Tap Link, nudeći savršenu kombinaciju uzbudljivih igara i visokih šansi za pobedu. Multigameovi Winner Selection 3 i 4, koji sadrže neke od najpopularnijih naslova kompanije EGT i kompatibilni su sa svim slot aparatima iz General Serije, takođe će imati svoj debi na sajmu.

EGT Digital će prikazati svoj bogat portfelj od preko 80 online slot igara koje neprestano dobijaju popularnost na brojnim tržištima širom sveta, kao i unutar kompanije razvijenu sve-u-jednom platformu za klađenje X-Nave, koja uključuje 4 glavna modula: CRM Engine, Sportska klađenja, Casino Aggregator i Payment Gateway. Svaki od njih može biti deo kompletnog rešenja ili raditi nezavisno, jer omogućavaju integraciju sa platformama trećih strana.

 

EGT je nominovan za ovogodišnji GGA Las Vegas u kategoriji Snabdevača za industriju sa fiksnom lokacijom godine. Šta nam možete reći o ovom priznanju?

 

Ponosni smo što je naša kompanija među finalistima u kategoriji Snabdevača za industriju sa fiksnom lokacijom godine u prestižnom takmičenju Global Gaming Awards. EGT je dobio to priznanje zahvaljujući visokokvalitetnim proizvodima i uslugama koje su mu doneli mesto među vodećim kompanijama u globalnoj industriji igara na sreću, sa prisustvom u više od 100 jurisdikcija na 5 kontinenata.

 

EGT Digitalova platforma za klađenje X-Nave je u poslednje vreme dodala nove module. Šta će prisutni moći da saznaju o ovom rešenju na G2E?

 

EGT Digitalova X-Nave će biti izložena tokom G2E kako bi se prikazala svoja 4 glavna modula i sve nadogradnje i nove funkcije koje su dodate u poslednjih nekoliko meseci.

 

Poboljšali smo Sportsbook proizvod sa brojnim novim mehanizmima za promocije i tipovima bonusa, uključujući nove mehanike za bonuse, pojačivače koeficijenata, nove vrste rane isplate, kao i jackpote. Takođe smo poboljšali naše operativne sposobnosti pružajući veliku fleksibilnost u sadržaju sportskog klađenja i upravljanju rizikom.

 

Rešenje omnichannel za sportske igre na sreću za segment maloprodaje, koje pruža 360-stepeni pristup kako softverskim, tako i hardverskim aspektima poslovanja, takođe će biti dostupno gostima na našem štandu. Raduje nas da najavimo da smo potpisali nekoliko važnih ugovora za naše aggregator rešenje i srećni smo što možemo ponuditi sve module pojedinačno. Kao najnoviji razvoj, tokom G2E ćemo takođe prikazati i naš vlastiti gateway za plaćanje.

 

EGT i EGT Digital brzo šire svoj portfelj globalno. Koja tržišta su najviši prioriteti, i na koja će se ciljati na G2E? A što se tiče tržišta Severne Amerike, gde se događaj održava, postoje li određeni proizvodi ili planovi u pripremi?

 

Na G2E ćemo prikazati nekoliko novih jackpotova za tržište Severne Amerike: Gods & Kings Link, Supreme Combo Link i Ultra Tap Link. Očekujemo da će ih lokalna igračka publika srdačno prihvatiti.

Trenutno se EGT uglavnom fokusira na ulazak i jačanje svojih pozicija u različitim zemljama u Aziji i Africi.

 

Što se tiče EGT Digitala, najviše nas interesuju tržišta na kojima EGT ima snažno prisustvo. To znači evropski kontinent, gde se većina zemalja u kojima smo prisutni nalazi, kao i Latinska Amerika, gde su naši proizvodi za igre na sreću, kako na fiksnim lokacijama, tako i online, vrlo popularni među domaćim igračima.

 

Na koje druge događaje u industriji planirate da prisustvujete u skorijoj budućnosti?

 

Nakon G2E, EGT će tradicionalno zatvoriti ovogodišnju izložbenu sezonu na BEGE Expo u Sofiji, a kalendar EGT Digitala takođe uključuje učešće na SIGMA Europe, koja će se održati na Malti u novembru.

Similar News

icon close
icon close