O nama

 about us hero image about us hero image mobile 2

EGT Srbija je osnovan 2014. godine, a koristeći konceptualno raznovrsne ugovore o prodaji i iznajmljivanju zajedno sa već poznatim proizvodima EGT-a postao je lider na lokalnom tržištu igara na sreću uz prisustvo u mnogim lokacijama priređivača igara na sreću širom zemlje.

vision what the future holds

Mi smo potpuno integrisana kompanija fokusirana na to da naše proizvode učinimo dostupnim širokom spektru operatera i da im omogućimo da svojim igračima pruže zavidno gostujuće iskustvo.

Specifična karakteristika svih EGT proizvoda je dosledno visokog kvaliteta i utvrđena pouzdanost. Savršeno se kombinuju sa proizvodnim portfoliom video slot igara, slot mašinama, džekpot sistemima, elektronskim ruletima, polu-elektronskim Blackjack stolovima, mobilnim igralištima i ogromnim nizom gejming dodataka – sve u okviru strogog usaglašavanja sa tehničkim i zakonodavnim zahtevima Republike Srbije.

serbia egt about us 2
serbia egt about us 3

EGT Srbija ima za cilj da bude aktivan član zajednice, istovremeno u skladu sa utvrđenim dobrim tradicijama i praksama unutrašnjih i međunarodnih poslovnih odnosa.

EGT Srbija je pravno isključivi distributer portfolija Euro Games Technology proizvoda i usluga. Ne možemo biti smatrani odgovornim za proizvode ili usluge koji se plasiraju na tržište i koje stičete od trećih lica koja nisu ovlašćena kao EGT distributeri. Molimo vas da se čuvate ovakvih situacija i odmah nam prijavite.

icon close
icon close