Elektronske Stone Igre

Elektronske stone igre za vrhunsko iskustvo. Dovedite svoje igračko iskustvo na viši nivo uz naše elektronske stolne igre (ETG). Sa veoma naprednim automatizovanim rešenjima i rešenjima uživo, različitim modelima terminala, širokim spektrom igara za više igrača i drugim softverom za igre i džekpot sistemima, uzdižemo tradicionalnu zabavu tehnologijom.

lets multiplay category lets multiplay category
terminals category terminals category

Naša misija je da stvorimo budućnost u svetu igara za više igrača, a sve počinje sa terminalima. Kompatibilni su sa bogatom bibliotekom igara. Imaju atraktivan i modularan dizajn, sa visokokvalitetnim ekranima osetljivim na dodir i kristalno čistim zvukom. Sve ovo pokreću EGT platforme za igre visokih performansi.

Naši samostalni automatski rulet centri nude impresivan doživljaj i moderan dizajn. Sa mogućnošću povezivanja sa svim EGT igračkim mestima, Rulet centri vam pružaju više mogućnosti da poboljšate zadovoljstvo igrača.

Nudimo klasičnu igru rulet sa postavkom sa šest kombinovanih stanica sa 27” HD ekranima i samostalnim automatskim centrom za rulet koji se lako može povezati sa mnogim stanicama za igru. Ovo vam omogućava da dodatno prilagodite iskustvo.

Sve je u vezi sa multitaskingom. Uz mikseve za više igara, možete imati pristup ruletu, bakari i našim najboljim slot naslovima na dohvat ruke. Kombinujte ih na najbolji način na koji smatrate da pristaje.

Dodajte dodatni sloj uzbuđenja gejming iskustvu sa našim džekpot rešenjima. Pružite svojim igračima priliku da osvoje različite misteriozne nivoe džekpota ili da uđu u posebnu bonus igru.

Naša široka paleta modularnih rešenja je dizajnirana da pruži maksimalnu udobnost za igrače i da obezbedi više sati igre. Svaka serija proizvoda ima svoje jedinstvene dizajnerske dodatke.

accessories category accessories category
icon close
icon close