Vesti

EGT će izložiti svoja najnovija tehnološka dostignuća na Belgrade Future Gaming-u

22 maj 2023

Vrhunski proizvodi i brojne inovacije čekaće posetioce štanda EGT E1 na Belgrade Future Gaming 2023. Događaj će još godinu dana zaredom okupiti operatere, igrače i stručnjake iz industrije na dan 30. i 31. maj.

 

Jedan od glavnih izbora proizvoda bugarskog proizvođača biće novi kabinet Phoenix, koji će imati svoje lokalno izlaganje na sajmu. Sa 27-inčnim monitorima, tastaturom sa dinamičkim ekranom osetljivim na dodir, elektromehaničkim tasterima i pokrenut najnovijom Ekciter IV platformom, ima potencijal da postane jedan od najuspešnijih EGT proizvoda u Srbiji. Model će otkriti bogat svet igara General serije, uključujući najnoviji dodatak Bonus Prize General HD, koji se sastoji od 14 naslova različitih tema i sa atraktivnim bonus karakteristikama. Porodicu džekpota kompanije predstaviće poznate Jackpot Cards, Premium Link, Sands Princess, apsolutni bestseler Bell Link kao i džekpot sa više nivoa Gods & Kings Link, koji će se svideti onima koji su u iskušenju da zarone u avanture i magični svet naseljeni tajanstvenim božanskim likovima.

 

Rulet G R6 C i terminal G 27 T iz EGT-ovog portfelja za više igrača takođe će biti izloženi kako bi pokazali svoj atraktivan dizajn, brojne ergonomske karakteristike i veliku fleksibilnost, omogućavajući mnoge moguće konfiguracije sa drugim uređajima.

 

Posetioci izložbe imaće priliku da testiraju i nove funkcionalnosti EGT-ovog sistema za upravljanje kazinom Spider.

 

EGT-ova podružnica EGT Digital će takođe učestvovati na izložbi. Provajder iGaming će predstaviti širok spektar instant i slot igara, rešenja za džekpot, kao i sopstvenu X-Nave sve-u-jednom platformu za klađenje, koja se sastoji od četiri osnovna proizvoda koji bi mogli da budu deo celokupnog rešenja i da funkcionišu nezavisno pošto se mogu integrisati sa trećim licima.

 

Aleksandar Kliska, generalni direktor EGT Group d.o.o. Srbija, prokomentarisao: „Belgrade Future Gaming je veoma važan za nas jer nam daje priliku da se sretnemo sa toliko naših sadašnjih i potencijalnih kupaca i pokažemo im sve naše inovacije, što nam pomaže da ojačamo naše liderske pozicije u regionu.“

Slični Vesti

icon close
icon close