Vesti

Tsvetomira Drumeva, šef prodaje u EGT Digital: „Uverena sam da će naš širok spektar proizvoda biti među glavnim atrakcijama na SiGMA Europe.“

09 nov 2023

„Uverena sam da će naš širok spektar proizvoda biti među glavnim atrakcijama na SiGMA Europe„, kaže gospođa Tsvetomira Drumeva, šef prodaje u EGT Digital, u ekskluzivnom intervjuu koji je dala za Focus Gaming News.

 

Podelila je šta EGT Digital očekuje od sajma i koje će proizvode predstaviti, naglašavajući veliki značaj nagrade „Slot Game Provider of the Year“ koju je dobila na takmičenju SiGMA Awards Balkans, kao i otkriva šta je sledeće za kompaniju u bliskoj budućnosti.

 

Tsvetomira Drumeva, šef prodaje u EGT Digital, razgovarala je sa Focus Gaming News o predstojećem učešću kompanije na SiGMA Europe i izazovima koje očekuju kompaniju u budućnosti.

 

EGT Digital se priprema za SiGMA Europe, jedan od najiščekivanijih događaja u igračkoj industriji koji će se održati na Malti od 13. do 17. novembra. U ovom ekskluzivnom intervjuu za Focus Gaming News, Tsvetomira Drumeva, šef prodaje kompanije, govori o planovima za događaj i sledećim koracima za EGT Digital u narednoj godini.

 

Šta EGT Digital očekuje od SiGMA Europe? Kako se pripremate za sajam?

Radujemo se što ćemo ponovo učestvovati na SiGMA Europe. Ovaj događaj je jedna od najvažnijih igračkih izložbi na globalnom nivou i pružiće nam priliku da se sastanemo sa postojećim i novim potencijalnim klijentima i pokažemo im širok spektar proizvoda EGT Digital, za koje sam sigurna da će biti među glavnim atrakcijama na sajmu.

 

Šta posetioci mogu očekivati da vide od EGT Digital na izložbi?

Gosti našeg štanda će moći da se upoznaju sa našom internom platformom za klađenje X-Nave sa 4 modula: Sportsbook proizvod, Casino agregator, CRM Engine i Payment Gateway. Svi oni mogu biti deo kompletne solucije ili raditi nezavisno, jer omogućavaju integraciju sa pružaocima usluga trećih strana.

Drugi akcenat na EGT Digitalovom štandu biće naš bogat portfelj igara, uključujući više od 90 internih naslova. Pored već popularnih slotova, otkrićemo više o potpuno novom Pyramid Riddles Osiris, koji će uskoro postati deo jackpot-a Clover Chance.

 

EGT Digital je nedavno osvojio nagradu „Slot Game Provider of the Year“ na ovogodišnjem izdanju takmičenja SiGMA Awards Balkans. Šta ovo priznanje znači za kompaniju?

Počašćeni smo što smo dobili ovo priznanje. To je priznanje za konstantan rad čitavog tima iza EGT Digital u protekle 3 godine.

 

„Naše igre već su se uspešno etablirale kao proizvod uspeha na mnogim tržištima, što nas inspiriše da nastavimo raditi najbolje što možemo kako bismo pružili vrhunska rešenja koja se podudaraju sa brendom kao što je EGT.“

Tsvetomira Drumeva, šef prodaje u EGT Digital.

 

Igre EGT Digital-a sada su dostupne u Meksiku putem Casina Winpot. Planirate li proširenje online igara u regionu?

 

Da, tačno je. Naše igre već su na raspolaganju meksičkim igračima na sajtovima za klađenje Winpot i Gana777, a u bliskoj budućnosti planiramo započeti partnerstva sa još operatera u zemlji i regionu uopšte.

 

„Pogotovo očekujemo da ćemo uskoro biti uživo sa nekim od najvećih operatera u Kolumbiji, Panami i još nekoliko zemalja iz Latinske Amerike.“

Tsvetomira Drumeva, šef prodaje u EGT Digital.

 

Nedavno ste prisustvovali SBC Summit Barcelona 2023? Kako je bilo vaše iskustvo i kakve povratne informacije ste dobili od partnera i kupaca?

Naše učešće na SBC Summit Barcelona bilo je veoma uspešno. Proširili smo postojeće partnere, kao i potpisali ugovore sa mnogim novim klijentima.

 

Koji su glavni izazovi kompanije za 2024. godinu?

Za 2024. godinu imamo dva glavna cilja. Prvi je ulazak na nova tržišta putem našeg portfolia slotova koji se stalno obogaćuje novim i atraktivnim predlozima, prilagođenim ukusima i preferencijama različitih vrsta igrača.

 

Takođe ciljamo da EGT Digital postavimo kao glavnog provajdera platformi sa sopstvenim rešenjem X-Nave, koje je sposobno da pruži operatorima tehnologiju i alate koje su im potrebni za izgradnju uspešnog i konkurentnog iGaming poslovanja.

Slični Vesti

icon close
icon close