Vesti

Nadia Popova, glavna direktorka za prihode i potpredsednica prodaje i marketinga u kompaniji EGT: „EGT i EGT Digital predstavili su mnogo novih proizvoda na BEGE Expo 2023.”

25 dec 2023

„„EGT i EGT Digital predstavili su mnogo novih proizvoda na BEGE Expo 2023“, izjavila je gospođa Nadia Popova, glavna direktorka za prihode i potpredsednica prodaje i marketinga u kompaniji EGT, u intervjuu za Soloazar.

 

Ona govori o proizvodima prikazanim tokom sajma, deli svoja zapažanja o bugarskom i istočnoevropskom tržištu igara na sreću i otkriva svoja očekivanja za region u narednoj godini.

 

Odgovore na ova i druga pitanja možete pronaći u celom intervjuu ovde.“

 

(Sofija, SoloAzar Exkluziv).- Gospođa Nadia Popova, glavna direktorka za prihode i potpredsednica prodaje i marketinga u kompaniji EGT, dala je intervju za SoloAzar kako bi razgovarala o prisustvu firme na Balkanskom sajmu zabave i igara (BEGE) održanom 22. i 23. novembra u Inter Expo centru u Sofiji. Takođe je razgovarala o očekivanjima na tržištima Bugarske i istočne Evrope za 2024. godinu.

 

Kakve novosti je firma predstavila na ovogodišnjem izdanju BEGE sajma? I kakav je bio odgovor publike i posetilaca?

 

Među glavnim atrakcijama na našem štandu tokom BEGE Expo bili su najnoviji članovi EGT-ove porodice džekpota Gods & Kings Link, 9 Crystal Bonanza, Supreme Combo Link i Ultra Tap Link, koji su osvojili posetioce svojim uzbudljivim igrama, nudeći upečatljiv dizajn, brojne bonuse i šanse za pobedu.

Najnoviji multigejmovi Winner Selection 3 i 4, koji sadrže neke od najpopularnijih naslova EGT-a, a sada su obogaćeni još atraktivnijim karakteristikama i opcijama za zabavu, takođe su imali uspešan lokalni debi.

 

EGT Digital je predstavio svoja dobro uspostavljena rešenja za džekpotove Bell Link, Clover Chance, High Cash i Single Progressive Jackpot, uključujući preko 90 privlačnih slot naslova različitih tema, razvijenih internim putem. Pored već popularnih igara, posetiocima je pružena prilika da saznaju više o najnovijem dodatku Clover Chance Pyramid Riddles Osiris, koji će uskoro biti pušten u prodaju.

 

Takođe je bila izložena i interna sve-u-jednom platforma za sportsko klađenje EGT Digital-a, X-Nave. Prikazao je svoja 4 modula: Sportsbook, Casino agregator, CRM Engine i Payment Gateway, od kojih svaki može biti deo kompletnog rešenja ili raditi nezavisno jer omogućavaju integraciju sa razvojem spoljnih pružalaca usluga.

 

Kako prisustvo kompanije na BEGE 2023 utiče na razvoj vaših ciljeva za 2024?

 

BEGE Expo je najveći sajam igara na Balkanskom poluostrvu i naše učešće u njemu je važno jer nam pruža priliku da se sastanemo sa sadašnjim i potencijalnim kupcima i predstavimo im naše nove proizvode na licu mesta.

Kao što sam već pomenula, na ovogodišnjem izdanju predstavili smo mnogo novih poizvoda i za EGT i za EGT Digital, što je naišlo na pozitivan odjek, i uverena sam da ćemo naredne godine moći da povećamo broj naših partnerstava i dodatno ojačamo naše vodeće pozicije u regionu.

 

Kako vidite bugarsko i istočnoevropsko tržište?

 

Mislim da se i bugarsko i istočnoevropsko tržište trenutno razvijaju visokim tempom i ne zaostaju za globalnim trendovima.

Imaju veliki potencijal za inovativne igre na sreću kako za klasične vrste kazina, tako i za online sektore.

 

Kakva su vaša očekivanja za 2024. godinu na ovom području?

 

2023.godina je bila prilično uspešna za nas i imam svaki razlog da verujem da će 2024. godina biti jednako plodonosna, ako ne i uspešnija. Balkanski region i Evropa uopšte tradicionalno su među najjačim tržištima za nas i uverena sam da će naši visokopotencijalni novi proizvodi pronaći svoje mesto u mnogim igraonicama i pokazati odlične performanse koje su proizvodi naših kompanija do sada uvek demonstrirali.

Slični Vesti

icon close
icon close