Vesti

Nadia Popova, glavna direktorka za prihod i potpredsednica za prodaju i marketing u kompaniji EGT: „Tokom G2E Las Vegas, EGT je predstavio nove igre sa vrlo pozitivnim povratnim informacijama.“

30 okt 2023

Nadia Popova, glavna direktorka za prihod i potpredsednica za prodaju i marketing u kompaniji EGT, deli u ekskluzivnom intervjuu za Soloazar: ‘Tokom G2E Las Vegas, EGT je predstavio nove igre sa vrlo pozitivnim povratnim informacijama.’

 

Ona otkriva kako je kompanija doživela sajam, koji su proizvodi privukli najveći interes posetilaca i daje sažetak postignuća EGT-a tokom ove godine.

 

Odgovore na ova i druga pitanja možete pronaći u celom intervjuu ovde.“

 

(Las Vegas, Izjava za SoloAzar) – Nadia Popova, glavna direktorka za prihod i potpredsednica za prodaju i marketing u kompaniji Euro Games Technology (EGT), govorila je o uspešnom nastupu na događaju G2E u Las Vegasu, SAD. Rekla je da je kompanija prvi put predstavila svoje krajnje novitete koji su privukli brojne posetioce: „njeni jackpot proizvodi Gods & Kings Link, Supreme Combo Link i Ultra Tap Link, koji su privukli pažnju gostiju svojom savršenom kombinacijom uzbudljivih naslova i visokih šansi za pobedu“.

 

Kako je bilo vaše iskustvo na ovogodišnjem G2E?

 

Ovo izdanje G2E Las Vegasa definitivno je bilo posećenije nego ikad ranije i mislim da je bilo veoma plodonosno za nas. Imali smo mnogo sastanaka sa našim trenutnim klijentima i potencijalnim novim partnerima. Atraktivan dizajn našeg štanda takođe je bio visoko cenjen i privukao je brojne posetioce.

 

Što se tiče proizvoda koje je EGT predstavio na G2E, kakva je poruka za potencijalne nove partnere?

 

EGT je prvi put predstavio svoja najnovija jackpot rešenja Gods & Kings Link, Supreme Combo Link i Ultra Tap Link, koja su privukla pažnju gostiju svojom savršenom kombinacijom uzbudljivih naslova i visokih šansi za pobedu. Winner Selection 3 i 4 multigame miksevi, uključujući neke od najomiljenijih naslova iz portfolija EGT, takođe su uspešno debitovali na sajmu.

 

Interni razvijeni sve-u-jednom sistem za klađenje kompanije EGT Digital, X-Nave, isticao se kao jedna od glavnih atrakcija na našem štandu. Sadrži 4 glavna modula: Sportsbook proizvod, CRM Engine, Casino Aggregator i Payment Gateway, pri čemu svaki od njih može biti deo kompletnog rešenja ili raditi nezavisno jer omogućavaju integraciju sa rešenjima trećih strana.

 

Slot igre kompanije EGT Digital takođe su privukle snažan interes operatera i očekujemo da će uskoro biti dostupne igračima na još više tržišta.

 

Kako radite na inovacijama unutar američkog tržišta?

 

Kao što sam gore spomenula, tokom G2E Las Vegas 2023, predstavili smo nove igre i jackpotove koji su dobili veoma pozitivne povratne informacije. U budućnosti planiramo nastaviti razvijati proizvode prilagođene ukusima i zahtevima lokalne igračke publike.

 

Nakon uspeha prezentacije kompanije na G2E, možete li da nam pružite sažetak postignuća kompanije tokom ove godine?

 

Drago mi je reći da je ova godina bila veoma uspešna za EGT. Napravili smo mnogo instalacija naših proizvoda, posebno najprodavanijeg jackpot proizvoda Bell Link, koji je dobio veliku podršku igrača širom sveta.

 

Takođe, 2023. godina bila je plodna godina za EGT Digital. Njihove slot igre su ušle na mnoga nova tržišta ne samo u Evropi, već i u Aziji, Africi, Severnoj i Južnoj Americi, i trenutno imaju prisustvo u preko 40 zemalja, sa brojem koji stalno raste. Platforma X-Nave takođe je postigla uspeh i tek treba da pokaže svoj ogroman potencijal.

Slični Vesti

icon close
icon close