Vesti

Još jedna uspešna instalacija Bell Linka u Max Bet Casino u Zagrebu

11 jan 2023

Ubrzo nakon prve instalacije EGT-ovog Bell Link-a u Max Bet kazinu u Zadru, operater je opremio još jedan od svojih objekata za igre na sreću sa vrhunskim džekpot rešenjem bugarskog proizvođača. Sada posetioci Max Bet Kazina u Zagrebu mogu uživati u 10 fascinantnih naslova džekpota, među kojima su veoma popularni 20 Super Hot, Burning Hot, Shining Crown i Vampire Night. Ova instalacija je ponovo predstavljena u visoko-potencijalnoj G 32-32 VIP slot mašini.

 

Predstavnici Max Bet kazina potvrdili su da je Bell Link i na ovom mestu pokazao odličan rezultat. EGT-ov džekpot je među najpoželjnijim proizvodima za igranje kod igrača širom sveta, a G 32-32 VIP mašine su odmah osvojile njihova srca svojim elegantnim i ergonomskim dizajnom, uključujući multimedijalnu stolicu koja omogućava potpunu kontrolu nad iskustvom igranja.

 

„Ova instalacija još jednom dokazuje da hrvatska gejming publika visoko ocenjuje EGT-ove proizvode i radujemo se što ćemo korisnicima Max Bet-a u bliskoj budućnosti pružiti još naših atraktivnih novih proizvoda“, zaključio je gospodin Milen Dimitrov, direktor EGT Hrvatska.

Slični Vesti

icon close
icon close