Vesti

EGT Feniks slot kabinet će biti predstavljen na GAT Gaming & Technologi Ekpo u Kartageni

23 mart 2023

EGT-ova štand A11 obećava da će biti jedna od najboljih lokacija na GAT Gaming & Technology Expo u Kartageni, koja će biti održana 29. i 30. marta. Bugarski proizvođač predstaviće svoj novi slot kabinet Feniks, koji će otkriti očaravajući gejming svet džekpota Bell Linka, kao i miks multi-igara Blue General, Green General, Gold Generala i Winner Selection, koji sadrže najpopularnije EGT igre, uključujući 18 potpuno novih naslova.

 

Obezbeđen sa 27-inčnim monitorima, tastaturom sa dinamičkim ekranom osetljivim na dodir i elektromehaničkim dugmićima i koji radi na najnovijoj Exciter IV platformi. Ovaj model ima sve što je potrebno da postane sledeći top proizvod EGT-a koji će brzo osvojiti srca igrača u Kolumbiji.

 

„Kabinet Feniks ima ogroman potencijal za lokalno tržište, gde su tradicionalno naši proizvodi popularni i izuzetno dobro nastupaju“, podelila je Silvija Marinova, direktorka EGT Kolumbije. „Nudi savršenu kombinaciju klasične i istovremeno atraktivne perspektive sa najnovijim trendovima u gejming industriji, koja je zaštitni znak naše kompanije. Biće snabdevena dobro poznatim naslovima multi-igara General serije i džekpota Bell Link, koji je postao bestseler na mnogim tržištima širom sveta, uključujući brojne zemlje u regionu Latinske Amerike. Verujem da je to garancija za veliki uspeh na izložbi.“

 

Gospođa Marinova je dodala da ni ljubitelji onlajn igara neće biti razočarani, jer će inovativna iGaming rešenja podružnice EGT Digital takođe biti izložena i da će pokazati prednosti onlajn poslovanja. Provajder iGaming-a će prikazati svoj bogati portfolio onlajn slot i instant igara, kao i svoj in-house razvijenu all-in-one platformu za klađenje X-Nave.

Slični Vesti

icon close
icon close