Vesti

Najnoviji EGT-ov multigame Bell Link 2 debituje u kazinu Merit Royal na Severnom Kipru

juni 17, 2024

Bell Link 2 paket igara, nova dopuna EGT-ovom apsolutnom bestseleru Bell Link džekpotu, imao je svoju prvu instalaciju početkom juna u poznatom Merit Royal Casinu na Severnom Kipru. Trenutno, 34 slot kabineta modela  G 32-32 VIP i G 50-50 C VIP nude ovu kombinaciju. Uskoro će biti dostupna i na više slot mašina.

 

Posetioci imaju priliku da okušaju svoju sreću sa ukupno 10 igara, od kojih je 5 potpuno novih i razvijenih specijalno za Bell Link 2: 40 Lucky King Extreme BL, Egypt Sky BL, Zodiac Wheel Extra BL, Book of Realm BL i Mystic Desert BL. Svi naslovi su obogaćeni dodatnim bonus funkcijama i vrlo dobro su prihvaćeni od strane igrača.

 

„Zadovoljni smo što nam Merit Royal Casino ponovo ukazuje poverenje i pruža priliku da lansiramo još jedan od naših najnovijih proizvoda u njihovom objektu,“ komentarisala je Biserka Draganova, menadžer prodaje za Balkan i Egipat u EGT-u. „Oni su naš najveći klijent na Severnom Kipru, sa kojima imamo uspešnu dugoročnu saradnju, i veoma cenimo činjenicu da se u njihovom slot klubu još jedan od naših džek potova visokog potencijala – Gods & Kings Link, koji je povezan u grupi sa Bell Linkom, prvi put pojavio na ostrvu. Uverena sam da ćemo ispuniti njihova očekivanja kao i uvek i da ćemo nastaviti da pružamo naše visokokvalitetne proizvode i usluge u budućnosti.“

 

Nuh Yondem, direktor slot automata Merit Grupi, takođe je izrazio zadovoljstvo partnerstvom sa EGT-om. Rekao je da su vrlo srećni što su prvi koji nude Bell Link 2 i Gods & Kings Link, koji su odmah izazvali veliko interesovanje među njihovim gostima i do sada pokazali vrlo dobre rezultate, i dodao da se raduju instalaciji Bell Link Boost-a.

Slični Vesti

icon close
icon close