Vesti

EGT-ovi proizvodi će napraviti pometnju na Irish Gaming Show 2023

06 mart 2023

EGT će ostati veran tradiciji i učestvovaće na Irish Gaming Show 2023. Kompanija je pripremila poseban izbor vrhunskih proizvoda koji će posetiocima biti na raspolaganju na štandu 1-4.

 

Slot kabineti General serije, koji su stekli veliku popularnost među operaterima i igračima u mnogim zemljama širom sveta, istaknuće se svojim atraktivnim izgledima HD ekrana bez okvira, koji prate najnovije dizajnerske trendove. VIP modeli će dodatno obogatiti gejming iskustvo svojih korisnika zahvaljujući multimedijalnim stolicama, omogućavajući potpunu kontrolu nad jačinom zvuka i glavnim funkcijama igre. Pokreće ga najnovija Exciter IV platforma i biće snabdeveni očaravajućim naslovima General and Power Series multigames, kao i najprodavanijim džekpot rešenjem Bell Link, koje će igračima pružiti dodatne opcije za dobitak i zabavu.

 

Terminal za više igrača G 32 T, sa 32-inčnim ugrađenim ekranom osetljivim na dodir za veću interaktivnost i mnoštvo ergonomskih funkcija, kao i rulet G RSA koji se može povezati sa svim EGT igračkim mestima, takođe će biti izložen kako bi se pokazale njihove mogućnosti za učešće u mnogim različitim konfiguracijama.

 

Sistem upravljanja kazinom EGT Spider će pokazati kakvu neprocenjivu pomoć može da pruži u upravljanju svakodnevnim aktivnostima u kazinu.

 

EGT-ova podružnica EGT Digital takođe će prikazati svoj portfolio iGaming rešenja, uključujući onlajn slot i instant igre, džekpotove, kao i svoju in-house razvijenu platformu za klađenje X-Nave.

 

Stefan Dimov, direktor EGT Irske, Severne Irske i Portugala, podelio je: „Verujem da ćemo imati veoma uspešan Irish Gaming Show pošto je izbor naših proizvoda zaista impresivan. Lokalni operateri kazina i igračka publika dobro su upoznati sa razvojem EGT-a i od nas očekuju ništa manje od najboljeg. Moći će to da vide na našem štandu 7. i 8. Marta.

Slični Vesti

icon close
icon close