Vesti

EGT B2 Saloon kabinet i Bell Link fasciniraće posetioce FIJMA Madrida 2023

20 febr 2023

EGT će još jednom predstaviti svoju bogatu raznovrsnost igračkih proizvoda na ovogodišnjem izdanju FIJMA Madrida, koje će se održati od 21. od 23. februara. Glavni vrhunac u izboru proizvoda EGT-a biće kabineti B2 Saloon iz najnovije General serije.

 

G 27-27 St AWP i G 32-32 VIP AWP impresioniraće goste izložbe svojim monitorima širokog ekrana visoke rezolucije, HD ekranom bez okvira, pružajući izuzetnu vizuelnu jasnoću i brojne ergonomske funkcije za maksimalnu udobnost tokom igre. Korisnici VIP modela će takođe uživati u multimedijalnoj stolici koja omogućava kontrolu glavnih funkcija igre i jačine zvuka. B2 Saloon mašine će biti snabdevene  bestselerom Jackpot Bell Link, koji nudi 4 uzbudljiva nivoa i istoimenu multi-igru sa 5 specijalno odabranih očaravajućih naslova.

 

Raznolikost proizvoda na štandu upotpuniće  slot kabineti G 27-27 St, G 50 J2 St, G 55 C VIP i G 32-32 VIP General serije, koji se oblikuju kao neki od novih razvoja sa najvećim potencijalom u EGT portfoliju.

 

Super Premier 75 će takođe biti prikazan, kao i multiplayer terminal S 32, koji će biti povezan sa elektronskim ruletom. Svi slot kabineti će otkriti uzbudljivi igrački svet multigame miksa Zelene, Crvene i Zlatne kolekcije.

 

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa iGaming rešenjima EGT-ove podružnice EGT Digital, među kojima je in-house razvila all-in-one platformu X-Nave, samouslužni terminal za klađenje, njihove instant i onlajn slot igre.

 

Alehandro Mosquera, direktor EGT Španije, podelio je svoje uzbuđenje povodom ovog događaja:: „Ovo će biti prva izložba FIJMA Madrida otkako sam preuzeo poziciju direktora lokalne kancelarije i veoma sam optimističan u vezi toga. Uveren sam da će naše učešće biti veoma uspešno, jer EGT proizvodi uživaju veliko interesovanje lokalne igračke publike, posebno mašine i softver za B2 Saloon, koji su specijalno razvijeni za Španiju, kao i elektronski rulet, za koji verujem da je drugi glavni vrhunac našeg štanda. Već imamo puno zakazanih obaveza i očekujemo da ćemo stupiti u kontakt i sa mnogim potencijalnim klijentima na štandu.“

Slični Vesti

icon close
icon close