Vesti

EGT-ov štand će ponovo biti centralna tačka Peru Gaming Show-a 2024

juni 11, 2024

  1. 12. i 13. juna, Peru Gaming Show će ponovo okupiti operatere, igrače i stručnjake iz industrije igara na sreću. EGT obećava da će ostati veran tradiciji i predstaviti im poseban izbor svojih najuspešnijih proizvoda, koji će biti dostupni na štandu broj 52.

 

Bugarski proizvođač će predstaviti svoju uspešnu seriju slot kabineta General. Biće izloženi modeli G 50 J1 St, G 50 J2 St, G 50 C St, G 50 V St, G 27-27 St i G 27-32 St. Modeli koje pokreće najnovija Exciter IV platforma, će se izdvojiti savršenom kombinacijom savremenog privlačnog dizajna i velikog komfora, postignutog zahvaljujući brojnim ergonomskim karakteristikama. G 32-32 St VIP će otići korak dalje u pružanju najboljeg iskustva igranja nudeći udobnu multimedijalnu stolicu, koja omogućava potpunu kontrolu nad jačinom zvuka i glavnim funkcijama igre.

 

Kabineti će predstaviti zadivljujući svet paketa igara serije General, koji su popularni u mnogim zemljama širom sveta, uključujući i Latino Američki region, zbog svojih atraktivnih tema, prelepih grafika i velikih šansi za dobitak.

 

Gosti će takođe moći da saznaju više o širokom spektru iGaming rešenja EGT Digital-a, koji pokrivaju instant i kazino igre, kao i „all-in-one“ platformu za klađenje X-Nave, razvijenu unutar kompanije, koja operatorima pruža sve što im je potrebno za izgradnju i održavanje uspešnog online poslovanja.

 

“Peru Gaming Show je događaj od velike važnosti za lokalno tržište i drago mi je što ćemo imati priliku da učestvujemo na njemu i ove godine,” rekao je Mario Trayanski, direktor EGT Peru. “Jedva čekamo da se sretnemo sa našim trenutnim partnerima i potencijalnim novim klijentima kako bismo im pokazali kako mogu postići još bolje rezultate sa našim proizvodima visokog potencijala.”

Slični Vesti

icon close
icon close