Vesti

EGT na sajmu ICE London 2024: Šou vredan pamćenja

02 febr 2024

EGT je spreman da zabeleži još jedno nezaboravno učešće na sajmu ICE London. Tokom ovogodišnjeg izdanja događaja, kompanija će ponovo dočekati svoje goste na jednom od najvećih i atraktivnih štandova na sajmu. Na prostoru od skoro 2.000 kvadratnih metara, demonstriraće svoju strast za izvrsnošću kroz ubedljiv izbor bestselera i visokopotencijalnih novih razvoja.

 

Među glavnim atrakcijama će biti apsolutni bestseler EGT-a, Bell Link, koji će predstaviti svoj novi multigame Multi 2, koji sadrži 10 naslova, od kojih su 5 potpuno novi. Takođe će biti izložena dva nova člana EGT-ove porodice jackpotova, koji će imati svoj debi tokom sajma: Bell Link Boost, čiji se Grand i Major nivoi mogu kombinovati sa odgovarajućim nivoima Bell Link i Gods & Kings Link, kao i azijski tematski Sheng Sheng Bu Xi. Oba nude brojne bonuse i opcije za dobitak i sigurno će izazvati veliko interesovanje među posetiocima.

 

Gosti će imati priliku da uživaju i u najboljim izvođačima kao što su Cai Fu Tian Jiang, 2 Happy Hits, High Cash, Sands Princess, Premium Link, kao i 9 Crystal Bonanza, Ultra Tap Link i Supreme Combo Link, koji su se pojavili prošle godine i dobili veoma pozitivne povratne informacije od operatera i igrača.

 

Pored popularnih mešavina General Serije, EGT će takođe predstaviti potpuno novu multigame seriju Supreme. Biće predstavljena kroz svog prvog člana, Supreme Green Selection, pokretanog Exciter IV platformom i uključujući 16 naslova. Prikaz slota upotpuniće slot mašine iz serije General.

 

Kompanija će takođe demonstrirati svoj multiplayer portfolio. Gosti će moći da vide najnovije predloge: G R6 SQ i G R4 SQ rulete. Sa modernim atraktivnim dizajnom, brojnim ergonomskim karakteristikama i velikom fleksibilnošću, savršen su dodatak svakom gejming objektu.

 

Posetiocima će takođe biti na raspolaganju dobro poznati terminali G 32 T i G 27 T, kao i ruleti G R6 C i G R8 SQ. Svi će biti opremljeni Blue i Green Power HD multi igrama, svaki od kojih sadrži više od 50 najomiljenijih igara iz portfolia EGT-a.

 

Na izložbi će biti predstavljen i niz novih AWP i VLT proizvoda dizajniranih posebno za različite tržišta, kao i kazino menadžment sistem Spider, koji će otkriti svoje najnovije module.

 

EGT Digital će takođe predstaviti širok spektar iGaming rešenja, uključujući instant i slot igre, jackpotove, i sopstveno razvijenu all-in-one platformu za klađenje X-Nave.

 

Gospođa Nadia Popova, glavna direktorka prihoda i potpredsednica prodaje i marketinga u EGT, podelila je: „Radujemo se susretu sa našim dragim partnerima i prijateljima tokom ICE Londona još jedne godine. Uverena sam da ćemo još jednom imati veoma uspešno izdanje događaja, s obzirom na inovacije proizvoda koje ćemo predstaviti u kombinaciji sa drugim iznenađenjima koja smo pripremili za naše goste.“

Slični Vesti

icon close
icon close