Vesti

EGT je spreman da fascinira posetioce na SIGMA Asia 2024

juni 03, 2024

EGT je spreman za svoje drugo učešće na SIGMA Asia, koje će se održati 4. i 5. juna u Manili. „Ne propustite priliku da saznate više o našim proizvodima. Čekaćemo vas na štandu D301, “izjavila je Mariana Manchina, menadžer prodaje za Filipine u EGT-u.

 

Dve džekpot igre sa azijskom tematikom biće glavni aduti na izložbi kompanije. Četvoronivojni Cai Fu Tian Jiang, koji je uspešno debitovao na izdanju sajma 2023. godine, ponovo će biti među glavnim predlozima za azijske igrače, koji će moći da se prepuste magičnom svetu njegovih četiri igrara Animal Riches, Expanded Riches, Incredible Lantern i Pearls of Wealth i uživaju u brojnim prilikama za osvajanje nagrada i zabave.

 

Sheng Sheng Bu Xi, koji se pridružio EGT-ovoj porodici džekpotova pre nekoliko meseci, takođe će biti dostupan gostima. Pozvaće ih da se upuste u uzbudljivo putovanje, gde rast nema granica. Njegove dve igre, Bonus Craze i Bonus Boom, pružiće očaravajuće iskustvo sa specijalnim simbolima koji pokreću jedinstvene bonus funkcije. Pored toga, simboli različitih boja mogu osloboditi džekpot kombinaciju, pružajući dodatni sloj avanture tokom igre.

 

Izbor slotova biće upotpunjen G 50 J1 St i G 50 C Up kabinetima, kao i bogatom raznovrsnošću General Series multigames igara.

 

EGT će predstaviti i svoje multiplayer inovacije. Na izložbi će biti prikazani G 32 T i G 27 T terminali, kao i rulet centar G RSA. Svi će se istaknuti svojim atraktivnim savremenim dizajnom, brojnim ergonomskim karakteristikama i velikom fleksibilnošću, osiguravajući zanimljivo iskustvo igranja i omogućavajući mnogobrojne moguće konfiguracije sa drugim uređajima.

 

EGT Digital će takođe demonstrirati svoj portfolio iGaming rešenja, uključujući instant i kazino igre, kao i interni razvijeni „sve-u-jednom“platformu za kladjenje X-Nave, koja operaterima pruža kompletno rešenje za izgradnju i održavanje uspešnog online poslovanja.

 

„Srećna sam što imamo priliku da ponovo prisustvujemo SIGMA Asia, “komentarisala je gospođa Manchina. „Zahvaljujući našem učešću na prošlogodišnjem izdanju, uspeli smo da stvorimo mnogo novih kontakata i partnerstava, a naši proizvodi su pokazali veliki potencijal za lokalna tržišta. Imam sve razloge da verujem da ćemo ove godine imati još veći uspeh, posebno s obzirom na činjenicu da smo otvorili našu kancelariju u Manili. Filipini su jedno od najbrže rastućih tržišta na kontinentu i uveren sam da će nam ovo, u kombinaciji sa našim atraktivnim ponudama, omogućiti brz ulazak u region i privlačenje pažnje azijskih operatera i igrača.”

Slični Vesti

icon close
icon close