Vesti

EGT i Reel Games predstaviće General kabinete i njegove najnoviji džekpotove na Indian Gaming Show 2023

27 mart 2023

Euro Games Technology zajedno sa svojim distributerom za USA Reel Games će još jednom demonstrirati svoje slot i multiplayer proizvode na Indian Gaming Show 2023. Posetioci štanda 1049 imaće priliku da vide i isprobaju neke od najnovijih propozicija bugarskog proizvođača, uključujući kabinete iz General serije, kao i najnovije dodatke svog džekpot portfolija.

 

G 50 J2 St, G 55 С VIP i G 55 J1 VIP biće modeli koji će predstaviti Opštu seriju slot kabineta. Uključujući atraktivan savremeni dizajn sa HD ekranima bez okvira, pružajući izuzetnu vizuelnu jasnoću, brojne ergonomske karakteristike i napajane Exciter III i Exciter IV platformama, oni će svojim korisnicima ponuditi nezaboravno gejming iskustvo. Mašine će biti snabdevene bestselerom Bell Link, kao i High Cash, 2 Happy Hits i Cai Fu Tian Jiang jackpots, koji su kreirani specijalno za američko tržište. Oni će kroz svoje fantastične singl igre otkriti zadivljujući svet heroja, uzbudljivih avantura i velikih dobitaka.

 

Na displeju će biti i dva potpuno nova džekpot rešenja EGT-a: Gods & Kings Link i 9 Crystal Bonanza. The four-level Gods & Kings Link će pozvati najsmelije igrače da testiraju svoje veštine sa božanskim stvorenjima i nagradiće ih raznim bonus igrama kako bi maksimalno iskoristili svoj dobitak. Krajnji cilj onih koji igraju 9 Crystal Bonanza je prikupljanje dijamanata za otključavanje značajnih nagrada. Kada dobiju više od 5 dijamanata na maksimalnu opkladu, osvojiće džekpot i ispuniće im sve želje.

 

Posetioci EGT-ovog štanda takođe će moći da vide poznati savitljivi multiplayer S 32 terminal, sa full HD multi-stream video-om i omogućavanje različitih opcija podešavanja kroz specijalno dizajnirane module konekcija, kao i automatizovani rulet centar, sa kojim se može povezati ogroman broj stanica za reprodukciju.

 

Nadia Popova, glavni službenik za prihode i VP Sales & Marketing u EGT-u, prokomentarisala je: „Drago mi je što ćemo ove godine ponovo učestvovati na Indijskom gejming šouu i uverena sam da će proizvodi koje ćemo prikazati ostaviti dugo trajan utisak.“

Slični Vesti

icon close
icon close