Vesti

EGT Digital će po prvi put učestvovati na izložbi SIGMA Amerika u izdanju za 2024. godinu

april 23, 2024

EGT Digital je spreman za svoje prvo učešće na izložbi SIGMA Amerika 2024, koja će se održati u Sao Paulu 24. i 25. aprila. Posetioci izložbe će imati priliku da uživaju u širokom spektru iGaming rešenja kompanije na štandu B110.

 

Svetski EGT Digital-ov gaming svet će biti predstavljen najprodavanijim jackpot naslovima – Bell Link, Clover Chance, High Cash i Single Progressive Jackpot, koji sadrže preko 100 slot naslova razvijenih interno. Među njima će se istaći najnovije cascade dodaci Clover Chance Sugar Duke i Aztec Rush, osvajajući goste svojom upečatljivom grafikom i brojnim opcijama za pobede i zabavu.

 

Gospodin Sugar Duke i njegovi slatki drugari će igrače odvesti na vrtoglavi obilazak u zabavnom parku, pun raznih bonusa i prijatnih iznenađenja.

Aztec Rush će otkriti svet istoimene drevne civilizacije i izazvati avanturiste da osvoje zlatnike Cara, dok funkcija prevrtanja točka dodaje još više uzbuđenja igri sa svojim obećanjima o skrivenom blagu.

 

Fanovi trenutnih dobitaka će imati priliku da isprobaju svoju sreću sa EGT Digital-ovim instant igrama, poznatim po originalnom dizajnu, klasičnim pravilima i glatkom igranju.

 

Gosti će takođe imati priliku da vide X-Nave, sveobuhvatnu platformu za klađenje koju je razvio EGT Digital, koja pruža tehnologiju i alate koje operateri trebaju za izgradnju uspešnog i konkurentnog iGaming poslovanja. Njegova 4 glavna modula: CRM Engine, Sportski proizvod, Agregator kazina i Gateway za plaćanje, mogu biti deo ključne rešenja ili raditi nezavisno, budući da omogućavaju integraciju sa razvojima trećih strana.

 

CRM Engine pruža raznolikost alata za upravljanje igračima i bonus funkcijama. Posetioci će se upoznati sa višestrukim opcijama za bonus kampanje. Na raspolaganju će im biti i potpuno novi tip turnira zasnovan na principu takmičenja, kao i ažurirani program lojalnosti i alati za putovanje igrača.

 

Sportski proizvod EGT Digitala uključuje pokrivenost takmičarskih sportova i e-sportova, virtuelne igre, pouzdane podatke o klađenju u realnom vremenu i ogroman broj tržišta. Pokazaće svoja najnovija poboljšanja, pružajući operaterima različite alate za poboljšanje iskustva svojih korisnika kao što su interni Feed agregator, Bet Builder za pre meča, kao i Predefined Boost na mnogobrojnim opkladama.

 

Agregator kazina X-Nave takođe će predstaviti svoj impresivan portfelj, pružajući pristup preko 10 000 igara od preko 110 popularnih provajdera i garantujući instantni prihod, operacije i pojačavanje ponude igara.

 

Gateway za plaćanje omogućava upravljanje plaćanjima putem korisničkog interfejsa. Omogućava kontrolu svih načina plaćanja i njihovih limita na stranicama za plaćanje, pruža višestruke integracije različitih načina plaćanja, izveštaje i instrumente za analizu i usaglašen je sa PCI-DSS nivoom 1.

 

„Među zemljama sa najvećim potencijalom za proizvode EGT Digitala su tržišta u Americi, gde već imamo prisustvo i naša rezultati su veoma dobri“, deli Tsvetomira Drumeva, direktorka prodaje u EGT Digitalu. „Naše učešće na izložbi SIGMA Amerika ima veliki značaj za nas, jer će nam omogućiti da se sretnemo sa još više potencijalnih klijenata i započnemo nove plodne saradnje, istovremeno održavajući i proširujući naše postojeće partnere.“

Slični Vesti

icon close
icon close