Vesti

EGT Digital razvija agregator igara za bet365, pružajući uzbudljive naslove igračima širom Bugarske

22 mart 2024

EGT Digital je ponosan da najavi svoju stratešku saradnju sa globalnim liderom u kockanju, bet365. Bugarska kompanija je razvila agregator igara, kroz koji će neki od najvećih i najpopularnijih pružalaca igara na bugarskom tržištu postati dostupni operateru. Među njima su Amusnet, CT Interactive, Playson, Wazdan, 7mojos, 7777 gaming, kao i sam EGT Digital.

 

Portparol bet365 komentarisao je: „Bugarska je uzbudljivo tržište, i radujemo se proširenju našeg portfolija igara u regionu. Agregator, dizajniran od strane dokazanog razvojnog programera kazino softvera EGT Digital, omogućiće nam da obogatimo naš proizvod igara visokokvalitetnim slot igrama koje su se već ustalile kao omiljene među lokalnim igračima“.

 

Tsvetomira Drumeva, šef prodaje u EGT Digital, takođe je izrazila pozitivna očekivanja u vezi sa partnerstvom sa bet365: „Veoma smo srećni što sarađujemo sa jednim od najvećih brendova u industriji kockanja na globalnom nivou i imamo priliku da doprinesemo njihovom uspehu u našoj zemlji. To je čast za nas što je bet365 izabrao EGT Digital i uzbuđena sam da vidim rezultate naše saradnje.“

Tsvetomira Drumeva, Head of Sales at EGT Digital, also expressed her positive expectations regarding the partnership with bet365: “We are very happy to work with one of the biggest brands in the gaming industry on a worldwide level and to have the opportunity to contribute to their success in our country. It’s an honour to us that bet365 chose EGT Digital and I am excited to see the results of our collaboration.”

Slični Vesti

icon close
icon close