Vesti

„Plodonosni uspesi na sajmu ICE London 2024 za kompanije EGT i EGT Digital“: Intervju sa gospođicom Nadijom Popovom, glavnim direktorom za prihode i potpredsednikom prodaje i marketinga u kompaniji EGT, za Soloazar

21 mart 2024

Gospođica Nadia Popova, glavna direktorka za prihode i potpredsednica prodaje i marketinga u kompaniji EGT, dala je ekskluzivni intervju za Soloazar, u kojem pruža pregled učešća kompanija EGT i EGT Digital na sajmu ICE London 2024.

 

Otkriva koje su novine predstavljene po prvi put na izložbi, kao i proizvode koji su izazvali najveći interes, deli svoje mišljenje o budućnosti veštačke inteligencije i njenom sve većem značaju za industriju igara na sreću, i osvetljava način na koji će se ove dve kompanije pripremati za sledeće izdanje ICE-a u Barseloni.

 

(London, SoloAzar ekskluzivno). – Izdanje ICE London 2024, održano od 6. do 8. februara, obeležilo je poslednji događaj u Londonu pre nego što će se sledeće godine preseliti u Barselonu. Gospođica Nadia Popova, glavna direktorka za prihode i potpredsednica prodaje i marketinga u kompaniji EGT, ekskluzivno je razgovarala sa SoloAzarom o učešću kompanije na prošlom ICE događaju. Među temama koje su obuhvaćene su najbolje performanse noviteta od strane EGT-a i EGT Digital, kao i nove trendove poput veštačke inteligencije.

 

Koje novitete ste predstavili na prošlogodišnjem izdanju sajma ICE u Londonu?

 

Tokom ovogodišnjeg izdanja ICE Londona, kako EGT tako i EGT Digital su predstavili mnogo novih razvoja zajedno sa svojim dobro poznatim proizvodima.

 

Apsolutni bestseler kompanije EGT, Bell Link, demonstrirao je svoj novi multigame mix Multi 2 sa 10 naslova, od kojih je 5 potpuno novih. Dva nova člana jackpot porodice kompanije su se pojavila na sajmu: Bell Link Boost sa 6 novih naslova, čiji se Grand i Major nivoi mogu kombinovati sa odgovarajućim nivoima Bell Linka i Gods & Kings Linka, kao i azijski tematski Sheng Sheng Bu Xi. Brojne bonuse i opcije za dobitak koje nude bile su visoko cenjene od strane naših gostiju.

 

Potpuno novi multigame Supreme Green Selection predstavio je svojih 16 novih slot igara visokog potencijala. Ovaj mix je prvi iz nove serije igara EGT Supreme Selection.

 

Naši najnoviji multiplayer rešenja: najnovija rulet mašina Compact R6 C, rulet G R8 SQ i terminali G 27 T, G 32 T i GS 32 bili su takođe izloženi. Prikazani su zajedno sa nedavno predstavljenim softverom „Supreme Roulette“, koji uključuje samo 4 ruleta, kao i dobro poznatim multigame-ovima Blue i Green Power HD. Fascinirali su goste svojim modernim atraktivnim dizajnom, ergonomskim karakteristikama i ogromnom fleksibilnošću i bili su među proizvodima koji su izazvali najveći interes na našem štandu.

 

EGT Digital je pokazao svoju bogatu raznolikost igara, trenutno uključujući visoko performantna jackpot-a i preko 100 slot naslova razvijenih interno. Među glavnim naglascima bio je potpuno novi kaskadni predlog Sugar Duke, deo portfolija jackpot-a Clover Chance.

Naša sve-u-jednom platforma za klađenje X-Nave takođe je demonstrirala svoja 4 modula: Sportski proizvod, Agregator kasina, CRM Engine i Payment Gateway. Svaki od njih može biti deo kompletne rešenja ili operisati nezavisno, jer omogućavaju integraciju sa pružaocima usluga trećih strana. X-Nave je predstavio niz novih funkcionalnosti, koje su privukle pažnju operatera.

 

U komercijalnom smislu, kako biste ocenili rezultate? Da li ste postigli zadate ciljeve? Da li su se pojavile nove saradnje ili poslovna savezništva?

 

ICE London je najveći svetski sajam igara na sreću i kao i uvek, pružio nam je priliku da vidimo naše cenjene partnere, istovremeno susrećući mnoge potencijalne nove klijente. Drago mi je reći da je naše učešće na ovogodišnjem izdanju događaja bilo veoma uspešno kako za EGT, tako i za EGT Digital u smislu zaključivanja poslova, započinjanja novih partnerstava i jačanja postojećih.

 

Kada govorimo o novim trendovima, koristimo li veštačku inteligenciju za naše proizvode, usluge ili korisničko iskustvo?

 

Veštačka inteligencija se koristi u razvoju različitih proizvoda u mnogim industrijama, a sektor igara na sreću nije izuzetak. To je definitivno održiv trend koji će se nastaviti razvijati u narednim godinama, a veštačka inteligencija će imati sve veću ulogu u razradi naših novih rešenja.

 

Koji aspekti možete istaći iz poslednjeg izdanja u Londonu? I kako se pripremate za Barselonu 2025?

 

Kao što sam već spomenula, ICE London 2024 bio je veoma plodonosan za nas. Za sledeće izdanje u Barseloni pripremićemo se na način na koji smo to uvek radili – dočekaćemo naše goste na impresivnom štandu sa atraktivnim dizajnom i pokazaćemo im inovacije koje imaju potencijal da učine njihov posao još uspešnijim.

Slični Vesti

icon close
icon close