Vesti

EGT Digital je spreman da demonstrira inovacije i najprodavanije proizvode na BEGE Expo 2023

20 nov 2023

EGT Digital će učestvovati na ovogodišnjem izdanju BEGE Expo, koje će okupiti operatere, igrače i stručnjake industrije 22. i 23. novembra. Kompanija će dočekati goste na štandu 4.1. u hali 4 zajedno sa EGT-om.

 

Provajder iGaminga će predstaviti svoje široko popularne džekpote Bell Link, Clover Chance, High Cash i Single Progressive Jackpot, koji sadrže više od 90 atraktivnih slot naslova različitih tema, razvijenih interno. Pored dobro ustanovljenih igara, posetioci će moći saznati više o najnovijem dodatku Clover Chance Pyramid Riddles Osiris. Najnoviji predlog EGT Digital će igrače odvesti u misteriozni svet drevnog Egipta, gde svaka dobitna kombinacija pokreće kaskadnu funkciju koja pruža šansu za dug niz uzastopnih pobeda.

 

Oni koji su zainteresovani za trenutne dobitke takođe neće biti razočarani, jer će moći da isprobaju sreću sa instant igrama kompanije, koje se ističu svojim originalnim dizajnom, klasičnim pravilima i pristupačnim igranjem.

 

EGT Digital-ova interna platforma za klađenje X-Nave će takođe biti izložena kako bi demonstrirala svoja 4 modula: Sportsbook proizvod, Casino aggregator, CRM Engine i Payment Gateway. Svaki od njih može biti deo kompletne rešenja ili raditi odvojeno, jer omogućavaju integraciju sa razvojem trećih provajdera.

 

“BEGE Expo je vrlo važna izložba za nas i radujemo se što ćemo ponovo učestvovati”, komentarisala je Tsvetomira Drumeva, šef prodaje u EGT Digital. “Ovo je odlična prilika da se sretnemo sa našim trenutnim i potencijalnim kupcima iz regiona i pokažemo im kako mogu učiniti svoj posao još uspešnijim sa našim najnovijim proizvodima.”

Slični Vesti

icon close
icon close