Vesti

EGT Digital će predstaviti fascinantan izbor proizvoda učešćem na svom prvom SIGMA Africa sajmu

08 mart 2024

EGT Digital zajedno sa EGT-om će prvi put učestvovati na ovogodišnjem izdanju SIGMA Africa sajma. Provajder iGaminga će se potruditi da ostavi trajan utisak na posetioce predstavljajući im fascinantnu selekciju svojih visokopotencijalnih novih i najprodavanijih proizvoda. „Ne propustite priliku da posetite naš štand 07P ,12. i 13. marta i saznate kako možemo učiniti vaš posao još uspešnijim“, rekla je Tsvetomira Drumeva, šef prodaje u EGT Digital.

 

Na raspolaganju gostima biće najuspešniji Bell Link, Clover Chance, High Cash i Single Progressive Jackpot, koji će prikazati uzbudljivi svet od preko 100 internih slot naslova. Među glavnim atrakcijama biće Sugar Duke i Aztec Rush, najnoviji dodaci Clover Chance-u.

 

Aztec Rush, kako samo ime sugeriše, otkriće svet istoimene drevne civilizacije i izazvaće one željne avantura da osvoje zlato cara, dok funkcija prevrtanja točkova dodaje još više uzbuđenja igri sa naznakama skrivenih blaga.

 

Sugar Duke će igračima predstaviti zabavni program, gde će ih gospodin Sugar Duke i njegovi slatki saputnici čekati da ih povedu na vrtoglavi obilazak, pun iznenađenja i bonusa.

 

EGT Digital takođe će predstaviti svoje instant igre, ističući se svojim originalnim dizajnom, klasičnim pravilima i glatkom igrom.

 

Samostalno razvijena all-in-one platforma za klađenje X-Nave takođe će biti prikazana kako bi demonstrirala svoja 4 modula: CRM Engine, Sportski proizvod, Agregator kazina i Plaćanje. Svi oni mogu biti deo rešenja ključ u ruke ili funkcionisati odvojeno, jer omogućavaju integraciju sa razvojima provajdera treće strane.

 

CRM Engine pruža širok spektar alata za upravljanje igračima i bonus funkcijama. Posetioci će se upoznati sa brojnim opcijama za bonus kampanje, kao i sa platformom za turnire koja sada nudi mogućnosti za igru sa sportskim opkladama i potpuno novu vrstu turnira zasnovanu na principu konkurencije. Modul će takođe predstaviti ažuriran program lojalnosti i alate za putovanje igrača.

 

Sportski proizvod EGT Digitala obuhvata sportsko klađenje i e-sports pokrivenost, virtuelno igranje, pouzdane podatke u realnom vremenu o klađenju, veliki broj tržišta i vodeću tačnost u industriji. Prikazaće svoja najnovija unapređenja, pružajući operaterima različite alate za obogaćivanje iskustva svojih klijenata poput Feed aggregatora razvijenog interno, Bet Buildera za pre meča, kao i prethodno definisanog Boosta na Multi opkladama.

 

Agregator kazina X-Nave takođe će otkriti svoj impresivni portfolio, dajući pristup više od 10.000 igara više od 110 provajdera i garantujući trenutni prihod, operacije i pojačanje ponude igara.

 

Payment Gateway omogućava upravljanje plaćanjima kroz korisnički interfejs. Omogućava rad svih metoda plaćanja i njihove granice na stranicama plaćanja, pruža višestruke integracije različitih metoda plaćanja, izveštaje i kontrolne table za analizu i usklađen je sa PCI-DSS Level 1 standardom.

 

Gospođa Drumeva zaključila je: „Afričke zemlje su među našim prioritetnim tržištima. Drago mi je što mogu da kažem da smo već započeli partnerstva sa nekoliko operatera u Južnoj Africi i performanse koje su naše igre dosad pokazale su bile izvanredne. Verujem da će naše učešće na SIGMA Africa sajmu pružiti priliku da se sretnemo sa mnogo više potencijalnih kupaca iz regiona koji će moći da vide i isprobaju naše proizvode na licu mesta, što će rezultirati još više zaključenih poslova.“

Slični Vesti

icon close
icon close