Vesti

EGT će predstaviti svoje proizvode i omogućiti igračima izuzetno iskustvo igranja tokom BEGE Expo 2023

21 nov 2023

EGT je spreman da zatvori sezonu izložbi igara za ovu godinu na najmemorabilniji način učestvujući na BEGE Expo 2023. Kompanija će dočekati svoje goste u Hali 4 na jednom od najvećih štandova na događaju, a impresivan izbor proizvoda će se pobrinuti da zadrži pažnju posetilaca tokom 2 dana izložbe.

 

Pored najboljih proizvoda u mnogim zemljama širom sveta, kao što su Bell Link, Cai Fu Tian Jiang, 2 Happy Hits i High Cash, među glavnim atrakcijama biće i najnoviji članovi EGT-ove porodice džekpota: Gods & Kings Link, 9 Crystal Bonanza, Supreme Combo Link i Ultra Tap Link. Njihove fascinantne igre će igrače odvesti u misteriozne svetove naseljene mitološkim stvorenjima i nagraditi ih brojnim bonusima i beskrajnim šansama za pobedu.

 

Najnoviji multigejm miksevi Winner Selection 3 i 4, pokretani platformama Exciter III i IV, takođe će imati svoj lokalni debi i prikazati neke od najpopularnijih naslova EGT-a, koji sada dolaze s još atraktivnijim funkcijama i opcijama za zabavu.

 

Slot mašine i multigejm miksevi iz General serije kompanije dodatno će obogatiti raznolikost igara na štandu.

 

EGT će takođe predstaviti svoje multiplayer razvoje. Na izložbi će biti terminali G 32 T i G 27 T, ruleti G R6 C i G R8 SQ, kao i ruletni centar G RSA. Svi se ističu modernim i privlačnim dizajnom, brojnim ergonomskim karakteristikama i velikom fleksibilnošću, omogućavajući mnoge moguće konfiguracije s drugim uređajima. Biće opremljeni multigejm igrama Power Series i najprodavanijim Jackpot Cards.

 

Mnogobrojni AWP i VLT proizvodi, kreirani posebno za različita tržišta, takođe će biti dostupni posetiocima štanda. Kazino upravljački sistem EGT Spider će prikazati svoje najnovije module, koji olakšavaju kontrolu nad slot klubovima više nego ikada.

 

EGT Digital će takođe demonstrirati svoj širok asortiman od preko 90 uspešnih slot igara, kao i interni razvijeni „sve-u-jednom“ sistem klađenja X-Nave, koji sadrži 4 glavna modula, od kojih svaki može biti deo kompletnog rešenja ili funkcionisati odvojeno, pošto omogućavaju integraciju s razvojem trećih strana.

 

Nadia Popova, glavna direktorka prihoda i potpredsednica prodaje i marketinga u EGT, podelila je utiske o događaju: „Učestvovanje na BEGE Expo-u je uvek zadovoljstvo za nas jer nam pruža priliku da se sastanemo s našim partnerima i prijateljima iz regiona i predstavimo im sve nove visoko-potencijalne proizvode našeg portfolia, koji mogu doprineti tome da njihov posao postane još uspešniji.“

Slični Vesti

icon close
icon close