Vesti

EGT na Irskom sajmu igara 2024: Očekivano dobra kombinacija

04 mart 2024

EGT sa oduševljenjem najavljuje svoje učešće na Irskom sajmu igara 2024, koji će se održati u Dablinu 05. i 06. marta. Kao i uvek, kompanija će predstaviti posebnu selekciju bestselera i visokopotencijalnih noviteta.

 

Na izložbi će biti poznati slot mašine iz General serije, koji će se istaći svojim atraktivnim izgledom sa bezramnim HD ekranima, prateći najnovije dizajnerske trendove, i brojnim ergonomskim karakteristikama, pružajući maksimalnu udobnost tokom igre. VIP modeli će dodatno unaprediti iskustvo igrača zahvaljujući udobnim multimedijalnim stolicama, pružajući potpunu kontrolu nad glavnim funkcijama igre. Slot mašine će otkriti bogat izbor General multiigara, među kojima će biti najnoviji miks Bonus Prize General, Winner Selection 3 i 4, koji sadrže neke od najpopularnijih naslova EGT-a. Posetioci će takođe imati priliku da isprobaju svoju sreću i osvoje dodatne dobitke sa jackpot bestselerima Bell Link, Gods & Kings Link, Premium Link i Coin Jackpot.

 

Casino menadžment sistem Spider će pokazati kakvu neprocenjivu pomoć može pružiti u upravljanju svakodnevnim aktivnostima u igračkom objektu.

 

EGT Digital će takođe predstaviti svoj portfolio iGaming rešenja, koji trenutno uključuje instant igre i više od 100 slot naslova, jackpot rešenja, kao i sopstveno razvijenu „sve-u-jednom“ platformu za klađenje X-Nave, pružajući tehnologiju i alate koje operateri trebaju da izgrade uspešan i konkurentan iGaming biznis.

 

Stefan Dimov, direktor EGT-a za Irsku, Severnu Irsku i Portugal, komentarisao je: „Irski sajam igara je veoma važan događaj za nas i drago mi je što će nam i ove godine pružiti priliku da se susretnemo sa našim trenutnim kupcima, kao i da započnemo nove partnerske odnose. Očekujemo naše goste na štandu 1-4.“

Slični Vesti

icon close
icon close