Vesti

Bell Link: Novi EGT-ov bestseler u Panami

21 mart 2023

EGT-ov džekpot Bell Link se pokazao kao apsolutni bestseler u Panami. Džekpot na četiri nivoa je već instalirano i uspešno radi u brojnim uglednim kazinima u zemlji kao što su Royal Marriott, Star Bay, Cirsa, Codere, Sortis, Golden Lion.

 

Smešten je u slot kabinetima najnovije General serije kompanije: G 32-32 VIP, G 27-27 St i G 50 J2 St. Radeći na platformama Exciter III i Exciter IV privukli su pažnju svojim savremenim dizajnom sa besprekornim HD ekranima koji pružaju izuzetnu vizuelnu jasnoću i mnoge ergonomske karakteristike i brzo su postali omiljeni među igračima.

 

„Veoma smo ponosni što je Bell Link postigao tako veliki uspeh u Panami“, prokomentarisala je Jana Mihaleva, direktorka u EGT Centralnoj Americi i na Karibima. „Učinak koji je do sada demonstran je odličan. Kombinacija odabira jedne od najpopularnijih EGT titula, uključenih u Bell Link 1 multigame, a brojnim mogućnostima za dobitke i bonuse čini džekpot poželjnim izborom gde god da je instaliran. Želim da izrazim svoju ogromnu zahvalnost našim dugoročnim partnerima koji su nam još jednom verovali i opremili svoje hale za igre sa našim proizvodom, omogućivši mu da otkrije svoj ogroman potencijal. Srećana sam što mogu da kažem da će se uskoro Korporacija BBT pridružiti operaterima koji svojim korisnicima nude naše rešenje za džekpot. Verujem da će se ovaj pozitivan trend nastaviti i da će Bell Link nastaviti da bude među našim najuzbudljivijim i najinstaliranijim razvojima do kraja godine.

Slični Vesti

icon close
icon close