Vesti

Bell Link je uspešno debitovao u Casin di Venezia Ca’Noghera u Italiji

23 jan 2023

Džekpot Bell Link predstavljen je u Italiji. Jedan od EGT-ovih vrhunskih proizvoda smešten je u kabinetu modela G 50 V St najnovije General serije  i već je na raspolaganju posetiocima ugledne kompanije Casin di Venezia Ca’Noghera.

 

Predstavnici kazina, koji se nalazi na površini od 6.000 kvadratnih metara i opremljen sa 550 gejming mašina, podelili su da su njihovi klijenti od samog početka dali visoke ocene EGT-ovom novom džekpotu od 4 nivoa. Očarale su ih brojne mogućnosti za dodatne dobitke i bonuse, kao i 10 igara istoimenog paketa igara, među kojima su neki od najpopularnijih naslova u portfoliju kompanije kao što su 20 Super Hot, 40 Burning Hot, Shining Crown i Vampire Night. Kabinet G 50 V St takođe je brzo osvojio srca igrača zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu, intuitivnim kontrolama i više funkcija, pružajući nezaboravno igračko iskustvo.

 

Zornitsa Bončeva, regionalni menadžer za Italiju u EGT-u, takođe je prokomentarisala instalaciju: „Veoma sam srećna što je prestižna Casinò di Venezia odlučila da testira naš vrhunski proizvod Bell Link, koji je do sada pokazao odlične rezultate. Verujem da će vrlo brzo džekpot biti prisutan i na drugim igračkim mestima u zemlji i da će se etablovati kao miljenik lokalne igračke publike, posebno ako se uzme u obzir činjenica da je EGT Digital-ova onlajn varijanta Bell Linka već široko popularna među ljubiteljima onlajn igara u mnogim zemljama širom sveta.“

Slični Vesti

icon close
icon close